Jump to content

Instalare alarma

cristip
 Share

Postare recomandată

Tocmai mi-am instalat o alarma dar am o singura dilema. Trebuie conectata la semnalizare si nu gasesc firele cu pricina. Stie careva unde sunt si eventual ce culori ? :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

firele de la semnalizare eu le-am montat pe butonul de avarie ( G4 ), e un releu care comanda becurile: stinga, dreapta sau ambele. nu mai stiu culorile dar e simplu de depistat daca masori tensiuni pe acolo. daca nu gasesti o sa-l scot la mine si o sa-ti zic. sa nu uiti de diodele pe care trebuie sa le montezi, la unele alarme nu sunt incluse si trebuie sa le iei separat.

ar trebui sa gasesti firele alea si prin spatele panoului de sigurante, eu nu le-am cautat din comoditate ...

Link către comentariu

Eu nu as vrea sa ajung cu firele pana acolo sus in bord, de aia am intrebat. Stiu ca exista undeva in stalpu de la sofer jos dar nu stiu care sunt si nu as vrea sa le intep pe toate ca sunt f multe acolo.

In panoul de sigurante nu pot sa il pun pt ca acolo vine plus constant inainte de releu deci nu imi ajuta cu nimic.

Solutia ar fi cum zici tu, sa trag firele pana in bord la butonu de avarii.

:) Mai exista alarme fara diode pe firele de semnalizare ???!?!?

Link către comentariu

daca ai un aparat de masura poti sa verifici care fir este pe semnalizare, o sa vad eu miine daca mai ai rabdare, tot o sa incerc sa-mi montez cruise control pe masina.

Link către comentariu

cauta firele care merg spre spatele masinii(adica instalatia din spate)

In partea din stanga in zona din stanga ambreiajului ........... acolo le gasesti............

Link către comentariu

Pai acolo e un manunchi de fire ... si nu as vrea sa le intep pe toate sa vad care sunt ... de aia mi-ar fi trebuit culorile...

Link către comentariu

Poate poti sa o iei in sens invers: scoti o lampa de semnalizare (eventual de pe aripa) si vezi ce culoare/marcaj au firele care ajung la ea. Atunci, in mod normal ar trebui sa fie identificabile in "manunchiul cel mare".

Link către comentariu

apar si electricienii pana la urma :lol: ....firele le gasesti in instalatia din pragul stanga (sofer deci) si sunt negru/alb negru/verde .... succes !

Link către comentariu

• 4 months later...

pana la urma am legat semnalizarea sus in bord la buton, cel mai usor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!