Jump to content

Bataie la franare (spate stanga). Frane cu tambure.

iosifdoru
 Share

Postare recomandată

buna. am o skoda octavia 1 1.9tdi alh 90cp.

am cautat pe forum discutii legate de aceasta problema dar n-am gasit.

de ceva vreme (2-3 luni) se aude, atunci cand franez, o bataie in spate stanga la roata (cel putin acolo o aud eu). tot de ceva vreme se aprinde periodic pe bord martorul ASR. (nu stiu daca are legatura). in timp ce merg cu masina bataia parca se aude tot mai tare. binenteles ca de 2 luni am inceput drumurile la mecanici.

primul mecanic zicea ca este rupt ceva suport pe care stau sabotii, dar ca nu se poate schimba....l-a prins cu ceva colier (cel putin asa a zis), a rezistat cateva zile, dar bataia a revenit.

al doilea mecanic a zis ca nu e rupt nici un suport dar ca tamburii sunt de vina, sunt ovalizati. schimbat tambure, dupa cateva zile bataia a reaparut.

acum binenteles ca sunt cu tamburii noi (TRW) si bataia parca se aude tot mai tare..

daca aveti ceva idei cam ce ar putea fi...

o zi buna...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inseamna ca primul mecanic a avut dreptate, trebuie sa identifici ce anume a cedat din suport si sa inlocuiesti acele coliere cu altceva mai durabil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!