Jump to content

Golf Mk4 TDI

mitzagolf

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Am decis sa imi prezint si eu masina. Este vorba despre un Volkswagen Golf Mk4 1.9 TDI.

Nu am apucat sa ii fac nimic deocamdata din lipsa de timp.

Primul lucru de care o sa ma ocup este body kit-ul, nu prea imi place si i-as pune unul stock. Asa ca daca este cineva interesat de ce am eu pe masina, il rog sa ma anunte.

Apoi urmeaza schimb lichide + filtre, distributie si inmatriculare.

post-158806-0-67426600-1443696073_thumb.

post-158806-0-00103300-1443696074_thumb.

post-158806-0-18531000-1443696074_thumb.

post-158806-0-31225600-1443696074_thumb.

post-158806-0-44137000-1443696074_thumb.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, succes sa o aduci intr-o stare cat mai buna.

Deosebit acel body-kit. schimba-l repede, pana nu vine zapada.

Niste poze la interior ai?

Body-kit-ul il poti posta aici, poate gasesti vreun doritor.

Poze cu masina in starea actuala poti posta si aici.

Modificat de Muale
Link către comentariu

Multumesc!

M-am apucat de ea, am dat body kit-ul jos, si caut unul stock. Daca-l vrea cineva, sa dea un semn.

Jantele care se vad in poze sunt pe 15" si o sa le tin pentru iarna, deoarece am un set de cauciucuri cat de cat OK.

Caut ceva pe 16" pentru vara si as inclina spre OEM totusi. Voi ce ati sugera?

Link către comentariu

Da, cred ca Montreal 2 o sa fie pana la urma, am timp sa ma decid pana la primavara si sa le gasesc.

Ieri am luat uleiul si filtrele, kitul de distributie, franele si restul lichidelor.

Se pare ca imi trebuie o bara cu spalator de faruri. E vreun fas cu ele? Sau sa le anulez si sa iau una normala?

Link către comentariu

Nu curata prea bine, mai mult asa superficial.Si consuma mult lichid de parbriz.Daca nu te deranjeaza sa tot completezi la 2 saptamani nu e problema.Asa fara ele te tine cam o luna.Depinde cum folosesti.Parerea mea e ca se poate trai linistit si fara.Acum depinde ce fel de bara gasesti si tu.Acum umbli cu masina fara barile fata /spate?

Link către comentariu

Cele din bara pot fi actionate separat? Sau cand stropesti pe parbriz, stropesc si ele automat?

Nu umblu cu masina, nu e inca gata.

Link către comentariu

Se pare ca trebuie sa inlocuiesc un etrier pe spate, al meu s-a blocat. Vin cu doua intrebari acum:

1. Am gasit la dezmembrari un Golf, care este pe benzina. Sunt la fel etrierii, se potrivesc?

2. Golf-ul de la dezmembrari are si barile (complete din ce spune vanzatorul, si cea fata cu spalator de faruri). E ok pretul de 500 lei pentru bari si un etrier?

Link către comentariu

Sunt la fel etrierele...asta pana la golfurile de 1.8t și 180cp.

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Masina este la vopsitorie, se remediaza micile zgarieturi si se revopsesc barile (am luat stock). Maine o sa fie gata, apoi peste 10 zile polish total.

Pana atunci, spuneti-mi va rog cum vi se par piesele din atasamentul de mai jos din punct de vedere al calitatii.

post-158806-0-05181300-1444927044_thumb.

Link către comentariu

Dolz si Flenor sunt cel putin dubioase.

iar Ina stiam ca face role, nu si curelele in sine...

Modificat de mad_kat
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!