Jump to content

Mașina mea - Passat b8

George Matteo

Postare recomandată

Salutare,

Mașina mea este un Passat b8, achiziționat de curând. Este maro, confort line la care am adăugat câteva opțiuni:

Faruri full led

Oglinzi rabatabile electric

Navigatie

Camera pe marșarier

Este drăguța dar nu este mare diferența fata de b7 , pe care il am si încă il conduc cu drag.

Link către comentariu

Va mulțumesc pt răspunsuri, din păcate folosesc doar telefonul mobil de unde funcția respectiva nu este activa. Ma voi Loga pe un laptop cu proxima ocazie si voi pune si câteva poze cu mașina mea.

Modificat de George Matteo
Link către comentariu

Am reusit sa pun o poza, din pacate nu am altele. post-158548-0-18751000-1443460595_thumb.

Am mai gasit una, de cand am luat-o.post-158548-0-16591000-1443461001_thumb.

Link către comentariu

Sa o conduci cu placere!

Parerea mea, ar fi util sa mentionezi ce dotari are, pt ca vei ajuta cu siguranta alte persoane ce vor dori sa cumpere model asemanator.

Eu daca citesc "confort line", sincer habar nu am care sunt toate dotarile.

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

Este drăguța dar nu este mare diferența fata de b7 , pe care il am si încă il conduc cu drag.

si-atunci "te dadeau banii afara din casa" cum zice romanul? sau care e motivul achizitiei daca inca ai b7-ele si-l conduci? :)

banuiesc ca din showroom si testdrive iti puteai da seama ca nu e mare diferenta, inainte de achizitie,nu?

Link către comentariu

si-atunci "te dadeau banii afara din casa" cum zice romanul? sau care e motivul achizitiei daca inca ai b7-ele si-l conduci? :)

banuiesc ca din showroom si testdrive iti puteai da seama ca nu e mare diferenta, inainte de achizitie,nu?

Salut,

"Nu ma dădeau banii afara din casa", aveam loc împreuna in aceeași casa fără probleme :) . La subiect însă, ambele mașini sunt in leasing si cedasem leasingul pt b7 cumnatului meu drept pt care am comandat si primit in 7 zile Passatul b8. Ulterior din diverse motive, nu a mai vrut b7 si așa am rămas cu 2 bucăți Passat , ambele 2015, ambele maro.

Sa o conduci cu placere!

Parerea mea, ar fi util sa mentionezi ce dotari are, pt ca vei ajuta cu siguranta alte persoane ce vor dori sa cumpere model asemanator.

Eu daca citesc "confort line", sincer habar nu am care sunt toate dotarile.

Salut si mulțumesc pt urare,

Este 2.0 tdi 150 cp

Scaune sport

Navigație

Park asist fata si spate

Senzor ploaie

Senzor lumini

Navigație

Camera mers înapoi

Scaune încălzite

Duze încălzite

Faruri full led

Cornering

Dublu Climatronic

Comenzi volan

Pregătire telefon

Si daca am uitat ceva o sa editez ulterior.

Link către comentariu

Multumesc mult !

foarte frumoasa masina! felicitari pt farurile cu led! 

Multumesc mult!

Frumos. Pune o poza si cu B7

post-158548-0-88318100-1443625445_thumb.

Link către comentariu

Interesante dotari. Nici multe dar nici putine. Poti sa spui care a fost pretul de achizitie?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,fara evenimente neplacute!

Eu am deja 30000km si sunt foarte multumit de B8-ul meu!

Link către comentariu

Salut si mulțumesc pt urare,

Este 2.0 tdi 150 cp

Scaune sport

Navigație

Park asist fata si spate

Senzor ploaie

Senzor lumini

Navigație

Camera mers înapoi

Scaune încălzite

Duze încălzite

Faruri full led

Cornering

Dublu Climatronic

Comenzi volan

Pregătire telefon

Mi-am mai amintit ceva, am si computerul dintre ceasuri color, am acc (frânează si accelerează singura) scaunul șofer este electric,

Si daca am uitat ceva o sa editez ulterior.

Link către comentariu

Pretul este unul foarte bun, probabil ca daca optai pentru DSG mai crestea cu aprox 3000 Euro dar oricum, la ce dorati ai este perfect, ramanand sub pragul de 30.000.

Sa inteleg ca masina era undeva pe stoc, de a venit in 7 zile?

Link către comentariu

Interesante dotari. Nici multe dar nici putine. Poti sa spui care a fost pretul de achizitie?

Da, a costat 26500. Dotările sunt de bun simt, strictul necesar. Ma bucur ca am luat cu led, initial comandasem fara led si am schimbat comanda pt ca am luat si un polo si am avut discount suplimentar la pachet.

Pretul este unul foarte bun, probabil ca daca optai pentru DSG mai crestea cu aprox 3000 Euro dar oricum, la ce dorati ai este perfect, ramanand sub pragul de 30.000.

Da, era in Curtici , erau mai multe pe stoc. D p meu de vedere, Passatul este o mașina care este ok doar sub prețul de 30000. La peste 30, m-as îndrepta spre Audi.

Da, era in Curtici , erau mai multe pe stoc. D p meu de vedere, Passatul este o mașina care este ok doar sub prețul de 30000. La peste 30, m-as îndrepta spre Audi.

Pret de lista pt mașina mea era 33400 euro. Am avut un discount de la Porsche pt ca am făcut leasing, am avut un discount pt ca am luat flota(2 bucăți) si discount de la dealer pt ca am cumpărat multe mașini de la ei. Așa am ajuns la 26500. Fara led ma costa 25000. Acum nu știu daca este prețul corect sau doar marketing, poate aflam prețuri reale de la alți colegi, sunt curios cu cat se vinde un Passat cu dotări similare, nu pret de lista.

Link către comentariu

OFF: nu mai folosi butonul "quote" :)

Modificat de OT79LAU
Link către comentariu

Pret de lista pt mașina mea era 33400 euro. Am avut un discount de la Porsche pt ca am făcut leasing, am avut un discount pt ca am luat flota(2 bucăți) si discount de la dealer pt ca am cumpărat multe mașini de la ei. Așa am ajuns la 26500. Fara led ma costa 25000. Acum nu știu daca este prețul corect sau doar marketing, poate aflam prețuri reale de la alți colegi, sunt curios cu cat se vinde un Passat cu dotări similare, nu pret de lista.

Discount pt leasing? Am tot vazut reclame pt astfel de discount, dar as vrea sa aud si pararea unui client.

Adica, noi iti dam x% discount, ca oricum platesti de y ori discountul, cand achiti ratele? Inteleg eu gresit?

Inteleg discount pt 2 bucati, pt ca esti client vechi, dar asta pt leasing e apa de ploaie (parerea mea). Nu era mai usor sa zica: pretul este 30.000, dar pt ca ne cunoastem, iti dam dobanda la jumate. Nu stiu exact unde esti mai avantajat in contabilitate: varianta pret mic si rate mari, sau invers.

Inca o data, sa le folosesti cu placere, si sa ai grija de ele, pt tine si mai ales pt urmatorii proprietari :)

Link către comentariu

Da, este ceva de genul fa leasing la noi ca iti dam dobânda mai mică.

Eu am mers pe principiul avans mic, luând in calcul ca daca ma incurc pierd o suma mică daca pierd mașina .

Am rate pe 4 ani la b8 si pe 3 ani la b7. In contabilitate rata mai mare este mai avantajoasa atâta timp cat poate fi susținuta. Adică fiecare rata diminuează profitul. de asemenea fiecare rata este purtătoare de TVA , bineînțeles deductibil. Sunt o serie de avantaje daca iau pe firma in leasing. Sincer, nu as plăti atâția bani Cash pt o mașina .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!