Jump to content

Jetta 2011 - vis transformat in realitate.

JohnGen

Postare recomandată

Salut, sunt John si de putin ( mai mult timp, 4 - 5 luni ) am reusit sa imi achizitionez prima mea masina, mult indragita Vw Jetta din anul 2011. manuala, cu motor de 1.6 Diesel 105 cai putere editia blue motion.

Nu stiu cati dintre voi detin un astfel de model, dar sunt foarte multumit de masina cat si de investitia realizata.

Design-ul pe exterior este foarte placut, fata masinii de fiecare data imi transmite sentimentul de "Ready to rock and roll". 

Interiorul e destul de placut, spatiu incapator si scaun destul de confortabil, un mare plus pentru setarea in spatiul lombar al spatelui, bordul usor accesibil la tot ce ai nevoie, navigatorul cu touch ( se misca cam lent la touch dar explicabil avand in vedere anul fabricatiei ), cotiera este ea buna dar sincer mi se pare putin cam prea in spate, as fi preferat sa fie ca la passat ceva mai in fata, si frana de mana daca era prin actionare buton si nu maneta era perfect, dar merge si asa.

Portbagaj foarte incapator ( am reusit sa bag un telescop care in 2 masini marca Peugot si Renault nu a reusit sa incapa ), am fost chiar placut surprins cand am vazut ca e mai mare decat imi imaginam eu.

La drum se comporta foarte decent, eu personal traiesc o experienta placuta la volan, raspunde destul de rapid la acceleratie, frana intradevar ajuta cand ai nevoie de ea, fiind pe diesel e putin mai zgomotoasa dar in interior nu deranjeaza, marimea parbrizului si modul in care a fost construit cu bratele ce il sustin reuseste sa iti ofere vizibilitate destul de buna.

Imi place ca la oglinda din interior seara cand cineva e in spatele tau farurile lui nu mai au cum sa te deranjeze ( magie ), bordul dupa cum ziceam, te orientezi foarte rapid si incepi sa fii familiarizat foarte rapid cu ce, pe unde si ce fac butoanele.

Am reusit sa gasesc totusi 2 defecte dupa acest timp:

1. Cand accelerez in marsarier ( si cel mai probabil virez ) se aude un carait ciudat, daca ridic piciorul total de pe acceleratie nu se mai aude...si nu se manifesta tot timpul.

2. La plecarea de pe loc si la schimbul din viteza 1 -> 2 la accelerare se aude un click ciudat, ca si cum ar pune ceva in miscare, ar face cuplu ( nu stiu exact cum sa descriu ).

-- Aveti o vaga idee ce ar putea fi?

In rest, recomand masina, desi am vazut tot netul ca zice ca nu e faina, nu e la ce se astepta lumea, e inferioara si alte povesti mirifice.

O sa revin cu cateva poze.

Link către comentariu

Sa o stapanesti cu placere si sa ai parte numai de drumuri bune fara incidente!

Daca tie iti place, restul nu mai conteaza, fiecare isi cumpara ceea ce doreste, cat despre model nu esti singurul multumit de el, eu sunt incantat de ea si dupa atatia ani, mai ales ca pana acum nu mi-a facut probleme. 

Link către comentariu

In legatura cu cotiera. Nu stiu cum e la Jetta , dar daca este ca la Golf 6, partea de sus a cotierei poate culisa inainte astfel incat sa overe un suport bun al mainii pe schimbator.

Link către comentariu

La modelul meu cotiera se extinde in fata, este destul de comoda pentru ambele scaune.

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!