Jump to content

Gologan MK5 16v 140cp

Kredyart

Postare recomandată

Ea este "Nea Mitica automatu", troncane, are probleme cu un injector si va fi proiectul meu de ciocanit.

Asa arata acum ceva timp cu jantele OZ , acum am jantele de GTI pe 18 si voi face urmatoarele modificari in 6 luni de zile ( vopsit integral, vopsit jante ).

Momentan am toate piesele de schimb  si cand voi vopsi masina le voi pune pe toate, discuri, placute, bucse , bielete, suporti motor.

Soft in curand dar inca nu stiu cum voi face cu DSG-ul .

Are 215.000 km.

A picat pompa de motorina, a picat electromotorul, a avut o dauna totala facuta de mine, pe romaneste ii stiu fiecare surubel si este masina mea de pierdut timpul cu placere.

post-92747-0-67190700-1443343208_thumb.j

post-92747-0-89363300-1443343233_thumb.j

post-92747-0-65964200-1443343247_thumb.j

Modificat de Kredyart
Link către comentariu

Curajos..

Din variantele de vopsitorie, mie imi place dreapta sus. Sau poate stanga jos, dar intr-o alta paleta de culori. 

Sunt soft-uri si pt DSG. 

Link către comentariu

Frumos Miticuta :) legat de soft, sa te limitezi mai putin la cuplu pt a proteja cutia.

+1 stanga jos dar cu jante verde inchis

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!