Jump to content

Passat CC 2.0 TDI 170cp


OT79LAU

Postare recomandată

Sa ne prezentam cum se cuvine:

Sofer: Laur, 36 ani

 

Masina: Passat CC

2.0 TDI

170 cp

DSG6

ESP

ABS

Lane assist

Front assist

Adaptive Cruise Control

Pilot automat

Suspensie reglabila normal/comfort/sport

Park Pilot fata/spate cu afisaj pe ecran+acustic

Park Assist

Camera video marsarier

Kessy Keyless Acces

Keyless Go

Keyless Trunk

Webasto (sistem incalzire auxiliar)

Autohold

Trapa electrica panoramica

Bluetooth

Bi-xenon adaptive

Spalator faruri

Cornering lights

Proiectoare

Leaving/coming home

Oglinzi rabatabile automat

Oglinzi heliomate

Senzori ploaie+lumini+pneuri

12 Airbaguri

Comenzi volan

Dubluclimatronic

Torpedou refrigerat

Piele nappa perforata

Scaune fata cu ventilatie/memorie/electrice

Scaune fata/spate incalzite iarna

Scaune fata/spate sport (2 locuri spate)

Cotiera fata+spate

Padele F1

Pachet crom exterior

Pachet lumini ambientale

Geamuri negre spate si luneta

Perdeluta electrica luneta

Parasolar sofer cu HomeLink

Carlig pt remorcare detasabil

Jante Lugano 19" cu anvelope Continental

Alarma

Computer bord color

RNS 510 (navigatie color cu touchscreen+sd card+dvd+hard 30gb+aux)

Sistem audio Dynaudio cu 12 difuzoare 600W

post-158579-0-87313700-1443033640_thumb.

post-158579-0-17001000-1443033641_thumb.

post-158579-0-42694700-1443033641_thumb.

post-158579-0-72453200-1443033641_thumb.

post-158579-0-04221800-1443033642_thumb.

post-158579-0-49997000-1443033642_thumb.

Modificat de OT79LAU
Link către comentariu

Multumesc. Multumesc

 

Eu am masina de 3 saptamani, nu am apucat sa ii arat Italia, insa anul viitor o va vedea de la nord la sud.

 

Momentan incerc sa ma acomodez cu ea, sa invat tot ce stie si mai ales toate butoanele si setarile. Usor, usor, sper sa ne imprietenim :)

Link către comentariu

Super. Frumos exemplar si dotat bine. Sa te poarte sanatos.

Am o intrebare, explica-mi te rog cum functioneaza ventilatia in scaun ca n-am avut inca ocazia sa am pe mana o masina cu ventilatie.

Link către comentariu

Mare grija cu ventilatia in scaun. Sa o folosesti doar pana racesti scaunele daca o lasi in soare. La drum lung se lasa cu dureri de spate ( a patit fratele meu ) :))

Link către comentariu

Multumesc

 

Asa cum se observa in poza 4, exista buton cu un ventilator. De acolo se porneste. Mai are 2 butoane +/- pentru 3 intensitati.

Pornesti ventilatia si incepe sa sufle aer rece din interiorul scaunului.

 

Functioneaza doar la scaunele cu piele perfoarata si material textil.

Link către comentariu

Arata foarte bine! Sa o stapanesti sanatos! Chiar e un cc full, nu cred ca ii lipseste vreo dotare optionala. Daca nu e un secret, ne poti spune pretul si eventual cati km are?

Link către comentariu

Multumesc.

 

Asa cum am spus in primul meu post pe forum, am folosit cu mare succes lista de optionale disponibile in configuratorul asta. Astfel am ales masina cu cele mai multe optionale de pe piata + set jante si cauciucuri iarna (folosite o iarna)

 

Pretul este putin peste media de pe siteurile de anunturi din RO. Masina are acum putin peste 130.000 km, insa mirosul de piele noua este prezent :)

Achizitia s-a facut dupa ce a fost testata full in reprezentanta, ceea ce recomand celor ce isi doresc sa achizitioneze o masina sh.

Link către comentariu

Bine ai venit ! Felicitări pentru achiziție - un cc bine dotat. Pe timpul de vara cu temperaturi ridicate scaunele ventilate merita toți banii

Alta opțiune interesantă era si masajul in scaunul șoferului care este pusă acum pe butonul 3 de la memorii.

post-43557-1443107013131_thumb.jpg

Mulți kilometrii fără probleme ;)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, as fi vrut si eu pe cc-ul meu atatea dotari :D. Ce an e? Edit am vazut la userul tau 2010. Totusi nu ne poti zice cat ai dat pe ea sa vedem la ce pret este un cc asa dotat?

Modificat de branevl
Link către comentariu

Multumesc

 

Nu am nevoie de masaj.  :zzzzz:  Masina are doar 4 locuri pt ca al 5-lea este ocupat de o tailandeza ce isi ofera serviicile oricand este nevoie.

 

Nu stiu daca asta este pretul pt "un cc asa dotat", dar eu am achitat 15.700 doar dupa ce am vazut la testare ca are nevoie doar de revizie periodica.

Link către comentariu

Azi, dupa ce am stat vreo ora in masina, facand diverse teste la lumini, geamuri, inchidere, trapa, RNS, etc, am vrut sa pornesc masina si am primit mesajul "steering column lock defective" si masina nu a mai pornit.

Caut repede pe internet, gasesc ca problema e cunoscuta si sunt persoane ce spun ca ei reusesc sa porneasca dupa cateva reincercari, dar totusi se vehiculau sume foarte mari pt reparatii. Unul din mesaje mentiona ca eroarea apare dupa ce masina sta cateva ore, dar daca o reporneste dupa ce a oprit-o, nu primeste eroare.

Dupa vreo 5 incercari, mesajul de eroare a inceput sa fie insotit si de alte mesaje: eroare frana de mana, eroare airbag, eroare motor, eroare Lane Assist, eroare ACC. M-am gandit ca ori e groasa rau, ori e groasa rau.

 

M-am lasat pagubas si am vrut sa incui masina, sa merg sa studiez problema mai in detaliu, pe laptop. Insa, am descoperit ca geamul de la sofer abea se ridica. Fac legatura cu faptul ca am consumat curent fara sa pornesc masina, ca oarecum bateria nu a fost folosita in ultimele 12 luni, si zic hai sa incerc cu alimentare de la masina a 2-a, mai exact un Spark. Dupa ce am legat cablurile asa cum trebuie (+ la + / minus de la bateria buna la masa masinii cu bateria descarcata), am pornit buburuza vreo 5-10 minute... timp in care s-a incarcat putin bateria.

 

Pus contact, "dat la cheie", pornit la sfert, erorile sunt istoric.

 

Am decis sa postez mesajul pentru cei ce suna la mecanici si primesc sume enorme pt reparatii. merita sa incercati prima data sa va incarcati/schimbati bateria, mai ales daca stiti ca e veche, mai ales daca va aflati in perioada rece.

Link către comentariu

Am patit si eu ceva de genu cand bagam cheia direct pana in fund ( scuzati expresia) . Pe urma am pornit masina ca la carte si nu a mai facut. Acuma cand am fost in romania am observat ca o facut intr.o zi cand o fost foarte mare condens si mai rece. De cand m-am intors inapoi in it nu a mai facut deloc. Au si ele greierii lor..

Link către comentariu

Am patit si eu ceva de genu cand bagam cheia direct pana in fund ( scuzati expresia) . Pe urma am pornit masina ca la carte si nu a mai facut. Acuma cand am fost in romania am observat ca o facut intr.o zi cand o fost foarte mare condens si mai rece. De cand m-am intors inapoi in it nu a mai facut deloc. Au si ele greierii lor..

 

Daca era mai rece afara, eventual dimineata si sa nu fi mers cu ea in acea zi, sigur e aceeasi problema la baterie, mai ales ca la diesel se stie ca este nevoie de curent mai mult la pornire.

Daca ai bateria originala, asta e sigur semn de inlocuire in scurt timp.

Link către comentariu

Fiind masina plina de senzori, se intampla cand ai bateria slaba sa-ti dea tot felul de erori, mai ales ca directia e electronica, geamurile coboara putin inainte de a deschide usa, etc. Sa rezolvi problema definitiv ar fi sa incarci bateria, asta daca e in mintile ei si mai merge reincarcata sau sa schimbi bateria daca a fost descarcata complet, pentru ca nu mai e in mintile ei (indiferent cat de veche e bateria sau daca e aia originala sau nu) :D.

Link către comentariu

Am verificat erorile, toate provin de la lipsa curentului. Bateria a fost ok la testare, totusi ramane sub supraveghere.

 

Si daca tot am ajuns cu ea la testare, am zis sa o pregatesc pt urmatoarea perioada:

 

Filtru ulei: 071115562C

Filtru aer: 1K0129620D

Filtru motorina: 3C0127434

Filtru polen carbon: 1K1819653B

Ulei: M104

Stergatoare: 3C1998002

 

post-158579-0-23979600-1443621849_thumb.

post-158579-0-77955000-1443621903_thumb.

Link către comentariu

Foarte foarte tare si dotata masina !

 

Ce mai tanjesc si eu dupa un front assist radar si dynaudio :D  (apropo, ai ascultat si pe un passat /cc normal fara dynaudio ca sa faci o diferenta? sunt curios daca merita upgrade-ul) .

 

Multi km fara probleme !

Link către comentariu

Multumesc

 

Nu am facut diferenta, pt simplul motiv ca primul CC in care m-am urcat a fost acesta. Le-am admirat doar de la distanta, dintr-un Focus 2002.

 

PS. Apropo de intrebarea mea de la masina ta, stii ce am facut in primele minute dupa ce m-am urcat in masina ca proprietar? Am sunat agentul de asigurari pt obligatorie si facultativa (facultativa fiind facuta fara mentiunea numar inmatriculare). Sa fie bine ca sa nu fie rau...

Link către comentariu

Felicitări pentru achiziție , Passatul cc este o mașina extraordinar de frumoasa , iar cu dotările tale este perfecta. Sincer, nu am văzut cc cu scaune ventilate pana acum.

Sa o stăpânești sănătos si fără evenimente nedorite!

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Foarte frumoasa! Imi poti spune te rog de unde ai luat-o (sunt si eu interesat de un model asemanator ca al tau). Pe autonovo nu prea imi dau seama cum sa vad anunturi...

Link către comentariu

Multumesc! Multumesc!

Pe autonovo nu gasesti anunturi, ci poti vedea ce dotari poate avea un CC. Cand vanzatorul va scrie in anunt ca e "full", vei sti sa intrebi dava are si x y z dotare. Sau o sa stii din start ce dotari sunt posibile si care din ele iti doresti sa nu lipseasca, astfel vei filtra anunturile mai usor.

Masina e luata din RO, de la particular

Modificat de OT79LAU
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!