Jump to content

OCTAVIA TOUR

electricianul

Postare recomandată

post-126342-0-78043500-1442947265_thumb.post-126342-0-21606000-1442947314_thumb. 1.9 TDI 101 CP,AXR .Achizitionata de noua in 2007.Are in prezent 98000km . Foarte multumit,nu m-a lasat niciodata in drum dar revizii numai la reprezentanta anual.Nu am schimbat nimic la ea pana acum decat consumabile.FFFF multumit.

Modificat de electricianul
Link către comentariu

Intrebari:

1) Ti se lasa in timp geamul stanga spate?

2) Ti s-a decojit volanul?

3) Cam cat ulei mananca intre revizii?

Link către comentariu

Nu s-a lăsat nici-un geam. Volanul are husa si ulei consuma când merg tare prin Europa ( 0.6 litri la 7000 de km de mers pe autostrăzile din Germania ).

Link către comentariu

Intrebari:

1) Ti se lasa in timp geamul stanga spate?

2) Ti s-a decojit volanul?

3) Cam cat ulei mananca intre revizii?

Esti rau :)

octavia tour - doar un singur sofer inaintea mea, chiar daca e masina de munca - 2007, 100000km va implini pana la sf saptamanii ...

1 - da, ambele, si scartaie rau usile

2 - e la al doilea volan - de data asta sh cod de vw, si asta e ok

3 - cu castrol fara numar, cu motul sub 1l/10k

mi-e greu sa inteleg cum cineva poate fi multumit de masina asta... este absolut trist cum au chelit-o de dotari si au scazut calitatea tuturor componentelor, iar PDG-ul genereaza o tinuta de drum de combina agricola... :(

Link către comentariu

Eu tot mulțumit ramân ca nu am rămas in drum cu ea.

Eu tot mulțumit ramân ca nu am rămas in drum cu ea.

Este o combina agricolă foarte buna
Link către comentariu
mi-e greu sa inteleg cum cineva poate fi multumit de masina asta... este absolut trist cum au chelit-o de dotari si au scazut calitatea tuturor componentelor, iar PDG-ul genereaza o tinuta de drum de combina agricola...

Eu am fost foarte multumit. PDG-ul e bun daca mergi pe coclauri si nu vrei sa lasi bai de ulei pe acolo ;).

Combinatia de consum redus (~5.5 L/100) cu spatiu suficient pentru 4 si bagaje (ocazional 5) si functionalitate clara e binevenita.

In rest, 7 ani, 115000 de km si cea mai grava operatiune la ea (in afara de consumabile) a costat 600 de RON. As zice ca nu e rau...

Modificat de StefanSC
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!