Jump to content

Skoda Fabia Combi

Aer Curat

Postare recomandată

Pe scurt: imi trebuia o masina preponderent urbana, iar alegerea mea a fost aceasta. Am scris mai pe larg in topicul " De ce mi-am luat Skoda?" din aria Skoda.

Am comandat-o la finele lunii Ianuarie, chiar pe 30-31 Ian. 2006 si sambata 18 Martie 2006 am ridicat-o de la dealer din curte, fara a mai astepta pregatirea de livrare care ar fi urmat sa fie facuta de abia luni.

Motorizarea de 1,4 tdi 80cp, chiar in pofida faptului ca este motorul cu 3 cilindrii, de fapt singura motorizare diesel sub 1,9l disponibila la Vwag pt clasa mica, datorita caracteristicilor de consum, costuri achizitie, si faptului ca in oras peste cei 80 de cai putere nu prea se folosesc corespunzator.

Astfel: Skoda Fabia Combi 1,4Tdi 80cp 195Nm

Echipare : Elite

Optionale comandate la masina:

- 2 lumini pentru citit fata, 2 spate, cu intrerupatoare

- Airbag lateral

- Airbag pasager cu posibilitate de dezactivare

- Bandouri laterale de protectie

- Duze stropitoare parbriz incalzite

- ESP

- Faruri de ceata

- Filtru de aer Fresh, cu carbune activ

- Geamuri electrice spate

- Oglinzi exterioare electrice si incalzite

- SunSet - geamuri laterale spate si luneta in nuanta fumurie

- Inchidere centralizata pe cheie

- Alarma OEM pt inchiderea centralizata

- 4 difuzoare suplimentare

Interesant si nu prea este si faptul ca pana acum nu au vandut 10 masini cu aceasta motorizare (versiunea de 80cp) astfel ca voi fi nevoit sa o duc la RAR pt omologare.

Astazi am fost si i-am montat h.u., un radiocd mp3/wma player Alpine, urmand ca in viitorul apropriat sa schimb si difuzoarele stoc cu unele aftermarket care sa aiba difuzor de bas si medii, iar tweteer-ul separat.

Din lipsa de timp liber nu prea am apucat sa merg cine stie cati km cu ea si nici sa ne socializam prea mult. In cei 380km (o scurta escapada la Busteni) parcursi pana acum (mixt) consumul mediu indicat de b.c. este de 5%.

Si cateva poze:

img0439res0fw.th.jpg

img0440res1uh.th.jpg

img0441res2lp.th.jpg

img0442res3bw.th.jpg

img0443res2cr.th.jpg

img0444res9oc.th.jpg

Inca cateva:

img0445res9tq.th.jpg

img0446res0wx.th.jpg

img0447res7as.th.jpg

img0448res7od.th.jpg

img0449res3jr.th.jpg

Link către comentariu

Multumesc frumos.

Motorul de 1,4 Tdi in varianta de 80cp si 195Nm (exista si varianta de 70cp si 155Nm) este evolutia variantei vechi a motorizarii de 1,4Tdi 75cp si 195Nm, poate ca in primul rand datorita normei de poluare. Sunt motorizari Euro 4, fata de Euro 3 cum era vechea motorizare.

Oferta finala a fost de aprox. 12.300 Euro CIP.

Link către comentariu

Duminica m-am plimabat pe traseul Buc. - Brasov - Sibiu (in apropiere) si retur. Am facut aprox. 540km ceea ce face sa am un rulaj total cu masina de 1.050km

Totul in regula, si pare ca motorasul are ceva mai mult zvac decat pana acum.

Link către comentariu

Am fost sambata si am montat alte difuzoare la masina. Le-am schimbat pe cele fata, impreuna cu tweter-ele aferente. Am optat pt un set de difuzoare Alpine SXS 1757

Este o imbunatatire fata de cele de fabrica.

Ramane sa vad ce pot face in ceea ce priveste difuzoarele spate, care au o dimensiune mica (4'X6') si ar putea fi montate max unele rotunde de 100mm, dar nu prea obtii mare lucru, astfel ca deocamdata, pana la solutia optima, vor ramane cele stock.

Link către comentariu

Multumesc frumos.

Nu am facut poze cu h.u pt ca in momentul in care a fost montat nu au avut si masca de acoperire a spatiului de deasupra (de fapt o bagheta), pe care am luat-o in momentul in care am montat difuzoarele.

H.U. pt care am optat este Alpine CDA 9847R

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!