Jump to content

Volkswagen Polo 9n3 !

VingaDan

Postare recomandată

Buna tuturor !

De curand am achizitionat un VW Polo si de atunci am sapat forumul in lung si in lat. Am gasit o multitudine de informatii bune, felicitari pentru asta. Azi am decis sa imi prezint si eu masina de care sunt mandru si foarte multumit. La ea am trecut de la un VW Caddy.

VW Polo 9n3 1.9 TDI 96 131 cp Confortline

Ca si dotari:

-Climatronic

-Cutie cu 6 trepte

-Tempomat: (cred ca asa se numeste ) nu reusesc sa il fac sa mearga  :tuktuk:

-nu stiu ce as mai putea scrie  :D

post-157416-0-53466900-1442387359_thumb.post-157416-0-27721400-1442387359_thumb.

Link către comentariu

Sincer sa fiu sunt uimit. Am trecut la ea de la un Caddy de 75 cp si aproape 1600 kg daca nu ma insel, deci diferenta este enorma. Nu am facut inca un dum lung cu ea, sa vad exact ce poate.  :icon_cool:  :icon_cool:

Link către comentariu

Momentan nu am poze cu interiorul, nu am facut "curatenie generala " inca. Sper sa am timp weekendul acesta. Motorul e BLT. Am uitat sa specific, impreuna cu anul-2007- si nu stiu cum sa editez postul.  :tuktuk:  :tuktuk:  :tuktuk:

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea, am detinut si eu un Polo 9N3, tot 1.9 tdi insa varianta de 74KW / 101PS - echipare "Cross" , am fost foarte mulutmit de jucarie, ulterior ii dadusem si un Red Bull printro resoftare MTM.

Sa ai noroc de ea si drumuri bune!

Modificat de ToniM
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!