Jump to content

Black Devil car:)

stingray

Postare recomandată

M-am gandit sa va prezint si eu masinuta mea.E vorba despre un Audi A4 1,9 TDI PD,AWX,130 hp,an fabricatie 2003,122.000 km.

Ca si dotari as enumera:

Xenon,cu sistem de spalare a farurilor

Pachet Crom

Climatronic bi-zonal

Scaune fata incalzite

geamuri electrice fata

Jante aluminiu Audi de 15 inch cu anvelope good year eagle 195/65/15

Radio Cd-Concert cu 10 incinte acustice

Cotiera fata/spate

Covorase textile audi

ca si extra...doresc...un detector cobra 9400 si..un sticker vwforum ;)

P.S..am dat geamurile alea fumurii jos...arata prea gipsy ;)

Link către comentariu

Spune-mi te rog unde ai tu pozitionate cele 10 boxe ?

Stiu ca sunt cate 2 in fiecare portiera ..deci 4 x 2 = 8 .. dar restul de 2 unde-s ?

Mersi

Link către comentariu

Sunt cele 8 despre care ai zis,plus una in bord,dreptunghiulara,chiar sub parbriz,si un difuzor cu woofer sub luneta

Link către comentariu

legat de difuzorul de sub luneta : Il si auzi ? Sau doar ai vazut niste gaurele si crezi ca e boxa.

Intreb pt ca la fel am si eu ..dar nu aud nimic de acolo. Desi cand deschi portbagajul aud un bas mai puternic (nu-l pot localiza)..dar e pozibil sa fie tot de la boxele din interior.

Poti sa faci niste poze ..chiar si al cea din bord din fata

Mersi

Link către comentariu

am sa fac si poze cat de curand.La mine,boxa aia mare din spate,bubuie de-a dreptul,de exemplu cand dau muzica tare,vad cum vibreaza placajul din spate in care e montat

Link către comentariu

Frumoasa masina, imi place numarul :P

PS. Ar merge bine niste jante negre cu buza argintie, parerea mea.

Sa o stapaniti sanatos & fara incidente.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sonorizarea e Bose cumva ? Eu tot 10 difuzoare am, dar scrie pe ele Bose Sound System...nu stiu daca e diferenta fata de Concert...

Link către comentariu

Nu scrie bose pe capacele difuzoarelor,si nu cred ca sunt bose,dar se aude foarte foarte bine.Cd playerul e 1DIN Audi Concert

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Frumoasa !

Sti cumva ce culoare au becurile xenon originale? 4200k?

Link către comentariu
  • 3 months later...
Guest cristian_truta2000

Reactualizez putin tot topicul cu Black Devil Car:)In primul rand, "stingray" e fostul meu nickname de pe vwforum,iar acest audi a fost al meu pana in toamna anului 2006:(.S-a vandut din diverse motive ce nu au legatura cu masina.Acestui Audi i-au urmat un Passat Variant B5 care l-am pastrat fix un an:),o masina buna,fiabila,dar cam mare pentru nevoile mele de atunci...si chiar si de acum.Am ajuns in cealalta extrema,in 17 octombrie 2007 mi s-a livrat Opelul Astra H negru cu care circul deocamdata.O masina buna!,fasneata,fiabila (25.000km pana acum),insa dupa cateva discutii in familie am hotarat sa revin inapoi la "fosta mea dragoste".Astra va ramane in cadrul familiei insa eu voi achizitiona in viitorul nu foarte indepartat un Audi A4,tot b6,insa caut ceva mai spre 2004.Modelul B6 al marcii din Ingolstadt mi-a ramas in suflet si pot spune ca e masina mea preferata! Imi ofera tot ce vreau eu de la o masina:)

Astept sa va prezint noul A4 B6 cat mai curand,pana atunci numai bine:)

Aici e linkul cu prezentarea fostului meu Volkswagen Passat : http://vwforum.ro/index.php?showto...assat%20variant

Modificat de cristian_truta2000
Link către comentariu

Regulamentul spune asa:

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user).

Link către comentariu

Astept si eu cu interes un PM cu motivele schimbarii nick-ului. Pana atunci AMBELE conturi sunt suspendate

Link către comentariu

andrein, daca vrei iti trimit eu maine ceva poze cu boxele de sub parbriz si cu cele de sub luneta. chiar e ceva bas puternic acolo si chiar se aude bine de tot...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!