Jump to content

Piatra la roata

Imparatul
 Share

Postare recomandată

Am mers pe un drum cu pietre marunte, apoi dupa ce am revenit pe strada asfaltata, am auzit un trancanit ca al unei pietricele la roata din fata, ce se aude cand merg.

Dupa ce am mers mai tare, a agatat.o mai zdravan si nu sa mai auzit. Am ridicat apoi masina pe cric, am invartit rotile la mana, dar nu sa mai auzit nimic.

Dupa ce am plecat iar cu masina, am mai mers 10 minute, la o plecare de la semafor, a revenit pietricica si iar se aude la roata fata stanga.

Iar a fost prinsa de ceva, gen planetara, nu stiu ce si iar a amutit.

Se aude ca o pietricica ce se invarta intr-o oala de metal.

Unde ar putea fi acea piatra, unde se poate localiza?

Oricum vreau sa vad pe elevator. A mai patit cineva asa ceva?

Modificat de Imparatul
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aha. Si e riscant sa merg pana luni, daca nu gasesc service deschis? E greu de scos? Daca a intrat in bratul de jos, se roteste in mers? Ca daca merg, incet ce-i drept se aude, trancane.

Nu risc sa agate piatra mai tare si sa rupa/indoaie ceva la elementele de suspensie? Vreun furtunas de frana, sa-l taie?

Modificat de Imparatul
Link către comentariu

Am patit si eu de doua ori, griblura intrata intre disc si protectia de tabla a discului. Prin gautile de la janta/dintre spite impinsa putin tabla in mai multe locuri cu o surubelnita ceva si poate ai noroc si cade daca e acolo

Link către comentariu

am patit acum o luna , dupa ce am iesit de la o balastiera pe drum national , din cauza vitezei au inceput sa zboare pietrele din anvelope

o piatra a intrat intre disc si tabla de protectie , roata stanga fata

zgomotul era ca si cand ai zgaria cu un cui o tabla , ceva strident

a zburat piatra doar dupa ce am intrat pe un drum lateral si am facut cateva zeci de manevre stanga dreapta maxim in viteza 1 plus mers inapoi

de multe ori se toceste si zboara singura daca e intrata doar intre disc si protectie

Modificat de tavitara
Link către comentariu

o sa vad luni.dau roata jos.sau caut duminica o vulcanizare deschisa.desi slabe sanse.parca e o piatra intr.o cratita pe care o invarti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!