Jump to content

Vw Bora 1.9 TDI ASV - 110 CP

RobertCo

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Imi prezint in fata voastra masina pe care mi-o doresc de vreo 2 ani si pe care am reusit sa mi-o cumpar, intr-un final, din banutii mei.

Asa cum spune titlul este o Bora cu motor de 1.9 ASV - 110 CP - fabricatie 2002.

Masina imi place enorm, pot spune ca o ador, are exact ce-mi doream sa aiba o masina: geamuri electrice fata/spate, ac si un cuplu frumusel. (de luat in vedere ca nu sunt vreun copil de bani gata, a trebuit sa muncesc pentru fiecare lucru ce mi l-am cumparat)

As dori, bineinteles, sa aduc cateva modificari asupra masinii:

- jante pe 16 (actual sunt pe 15) - jantele sa fie originale.

- eleron sau sa-i spun mini-eleron portbagaj + eleron(pleoapa) luneta.

- o evacuare borla cap-coada (am auzit ca este destul de costisitoare, dar sper ca in timp sa reusesc sa strang banuti)

- filtru aer sport.

- eventual si o remapare a soft-ului pentru cativa caluti in plus dar si pentru o mai buna protectie a motorului (un soft care sa fie ok pentru climatul din Constanta si praful din Romania).

Accept din partea dumneavoastra orice parere pro si contra (cu justificare), sunt sigur ca nu sunt cel mai intelept om si pot invata de la altii.

Daca careva dintre voi are de vanzare cele mentionate mai sus, orice oferta este binevenita din partea dumneavoastra.

Orice sugestie, de asemenea, este binevenita.

P.S.: pun o poza cu masina mea si 2 cu elementele ce doresc sa le procur pentru a nu se intelege gresit.

Va multumesc!

Sa aveti o zi cat mai placuta cu cat mai putine incidente in trafic!

post-124914-0-99393800-1441271670_thumb.

post-124914-0-12443600-1441271671_thumb.

post-124914-0-24114400-1441271671_thumb.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!Bune planuri ai cu masina mai putin doua si anume evacuarea si filtrul sport.O evacuare stock cu filtru stock+un stg 1 e tot ce ii trebuie.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme! Si eu iti recomand sa te ocupi mai intai de motor sa il pui la punct cu revizie, bujii, distributie daca e cazul si motorina buna si un Stage 1 iti prinde bine.Dupa cu bucsaraie, poate o suspensie sport.La exterior, poti sa incepi cu jante pe 16, pentru confort.Evacuarea si filtrul nu o sa te ajute foarte mult.Mai bine investesti banii in altceva.Sa te bucuri pentru ca e o masina frumoasa, si daca ai grija de ea nu o sa te lase in drum.

Link către comentariu

Va multumesc foarte frumos pentru urari.

Sa inteleg ca ar fi ok sa renunt la gandurile cu evacuarea si filtrul sport.

Imi puteti recomanda pe cineva in Constanta care ma poate ajuta cu o remapare la Stage 1?

Aveti careva dintre voi facuta remapare la Stage 1? Si daca aveti, imi puteti mentiona plus-uri si minus-uri?

Multumesc foarte frumos!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!