Jump to content

Golf mk6 TDI blackkkk

if95don

Postare recomandată

Salut , sunt Andrei ,de aproape 1 an sunt posesorul unui golf mk6 cu motorizare 1.6 TDI de care sunt super multumit . Masina am achizitionat-o la 120.000 si momentan am cu ea 145.000 fara nicio problema . Am schimbat recent un rulment deoarece producea un zgomot neplacut in mers iar in rest , consumabile , revizii ,etc . Se prezinta exemplar atat aspect cat si motor avand in vedere ca a fost o masina rulata in regim de inchirieri in Olanda. Ca si dotari , cred ca este model basic, venind fara comenzi pe volan , geamuri electrice spate si alte optiuni.

Modificarile aduse asupra ei au fost inlocuirea navigatiei cu una aftermarket, blocurilor optice pe spate cu unele custom ,lumini de zii, xenon , jante DOTZ pe 16"+vopsirea etrierilor,folii pe spate si luneta si grila facuta custom de catre mine cu inscriptia GTD ca apoi de , am mapat-o la 150 de cai  :D . Ca si proiecte de viitor trag sperante la unele suspensii sport , poate chiar hidraulice si un plasti-dip mat

IMG_0238.jpg

IMG_0273.jpg

IMG_0275.jpg

IMG_0721.jpg

IMG_0722.jpg

IMG_0723.jpg

IMG_0857.jpg

IMG_0859.jpg
Link către comentariu

Multi km fara probleme si la cat mai multe upgrade-uri.

Renunta la siglele de GTD. Cea de pe fata nici macar nu are fontul care trebuie.

Xenon pe farurile stock cu halogen? Renunta si la el sau macar faruri cu lupa.

Nu e neagra, ci albastru grafit.

Link către comentariu

xenon pe farurile stock arata intradevar jalnic . Inca nu am gasit niste blocuri pe fata care sa arate bine si sa fie si ok la pret . Poate ma ajuta cineva care cunoaste de pe unde pot face rost de farurile de pe R . Iar in cazul siglelor , de asemenea le caut pe cele originale . Se pare ca pe la noi nu prea se gasesc

Link către comentariu

de cateva zile mi-a aparut martorul de check engine , din putin research am aflat ca ar fi ceva legat de catalizator , problema nu a tinut mult , martorul s-a stins , poate fii de la motorina proasta ?

Link către comentariu

Daca s-a stins dupa ce ai alimentat din alta parte, ar putea fi o cauza.Insa o problema tot este.Incearca sa bagi motorina mai buna, OMV, MOL.Si mie imi apare check engine si Emission workshop daca bag benzina de 95.Cum bag de 100 se stinge dupa cativa metri.Dar totusi trebuia sa mearga fara probleme si cu benzina de 95.

Link către comentariu

Am alimentat , culmea de la mol , am facut full , am plecat la un drum pana in delta . Dupa vreo 300 de km , am oprit la o benzinarie , am lasat motorul sa mearga timp de 5 minute sa nu o opresc din scurt . Am plecat din nou la drum si mi s-a aprins la un moment dat , mergand cu el pana la destinatie . 

Urmatoarea zii s-a stins , am plecat inapoi spre casa , am ajuns in Bucuresti fara martor aprins . Dupa inca o zii s-a aprins din nou iar motorina mea din rezervor era cam un sfert. Am oprit la omv , am alimentat  full si martor-ul s-a stins si stins a ramas  :D. Nu ma gandeam sa fie atat de pretentioase la motorina ... Astept sa ii fac o diagnoza sa fiu sigur ca nu e altceva. ( Precizez ca am alimentat de la MOL-ul de la intrarea pe a2 inspre constanta) probabil fiind val mare de masini in perioada asta spre mare,probabil fac magarii cu apa in motorina, etc cei de la benzinarie  

Link către comentariu

Astati mi-am facut putin timp pentru ea , asa ca am spalat-o . Adaug cateva poze "fresh" cu masina dupa ce i-am dat un polish manual , la carpa . Mie mi se pare diferenta mare.

IMG_1060.jpg

IMG_1061.jpg

IMG_1063.jpg

IMG_1064.jpg

IMG_1066.jpg

IMG_1067.jpg

IMG_1069.jpg

IMG_1070.jpg

IMG_1072.jpg

IMG_1073.jpg

IMG_1074.jpg

IMG_1075.jpg

IMG_1076.jpg
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!