Jump to content

mufa pt tester

passat no1
 Share

Postare recomandată

salutare

am si eu o problema :

nu gasesc mufa pt tester, stie cineva unde se afla ?

in cartea tehnica spune ca este sub mansonul de la schimbatorul de viteze , cand am duso la cineva , a bagat in calculator datele masinii si spunea ca se afla undeva in partea stanga langa tabloul de sigurante

imi spune cineva unde se gaseste ???????

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la b3 este sub mansonul de la schimbatorul de viteze este model cu 1-- 2 sau 3 mufe cu 2 pini in functie de dotari calc. de motor ,calc de abs s.a. ,dar eu personal cred ca nu ai la acest model mufe de diagnostic(sunt f. rare) iar daca ai digifant nici nu are rost sa o mai cauti ca nu este.

daca este b4 atunci este deasupra cheii de contact sub un capac chiar sub ceasuri.

Modificat de vioelectric
Link către comentariu

pai cum asa

la un B3 din 89 cu motor de 1,6 l , fara nici o dotare are mufa de tester si al meu cu injectie multipunct, inchidere si geamuri elecrtrice 4 nu are ???????????

controversati rau nemtii astia!?

Link către comentariu

• 5 months later...

Stiu ca e un post destul de vechi, dar sint si eu curios de treaba asta cu testeru legat de al meu passat...e un 1.8 RP inj/kat din nov'89....are mufa pt tester sau nu se poate lega tester?

Link către comentariu

Stiu ca e un post destul de vechi, dar sint si eu curios de treaba asta cu testeru legat de al meu passat...e un 1.8 RP inj/kat din nov'89....are mufa pt tester sau nu se poate lega tester?

si eu am aceasta dilema, o sa va zic zilele astea daca se poate diagnoza la tipul asta sau nu ca ma duc la un service cu aparat de diagnoza bosch ca nu se mai poate in halul in care imi merge motorul, la fel si masina mea e din 89, 1.8l.

Link către comentariu

eu personal stiu ca motoarele cu injectie digifant (ex: PB) nu au mufa de diagnoza. daca gresesc, rog pe cineva sa ma corecteze.

Link către comentariu

• 3 months later...

Toate motoarele dotate cu injectie monopunt sau multipunct au asemenea mufa!!!!!!!!! si nu conteaza daca este dotat cu extra sau alte(geamuri,oglinzi electrice,clima...etc) ...

Bosch Motronic ; Mono-Jetronic; Mono-Motronic; KE-Motronic si KE-Jetronic;

+ cele facute de vw: Simos 4s; Digifant; VAG MPI; Magneti-Marelli 1AV (este la fel cu Bosch Motronic MP9.0).

Maine am sa atasez un manual de diagnosticare! in engleza. (deoarece manualul contine cateva zeci de marci auto si este prea mare,am sa editez daca imi permite)

Link către comentariu

Nu l-am putut incarca pe acest site ptca era prea mare!

Pe cine il intereseaza sa-l descarce cat mai repede!!!!!!!!!!deoarece am folosit un cont gratuit si nu stiu pana cand va mai fi pe site.

Contine doar diagnosticarea la vw nu si la alte masini.

Diagnostic fault code

Link către comentariu

• 2 years later...

in bord sub un capac in dreapta volanului

Link către comentariu

• 2 weeks later...

La passat se gaseste sub plasticul din aceasta poza:

post-13364-1234128547_thumb.jpg

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Luci, ala e model mai vechi ca al tau, la modelul lui e sub mansonu de la schimbatoru de viteze

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!