Jump to content

VW Polo 9N

Michael_9N

Postare recomandată

@ tazvw... fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu banii lui atata timp cat ii aduce bucurie... poate unora le place sa de-a bani pe femei sau pe bautura... dar stau cu chirie... altii isi cumpara haine si mobile de mii de euro dar umbla cu tramvaiu.... un om ce-si baga banii in masina tot e mai castigat... viata e cam scurta ... macar sa te bucuri de ea ... si sa-i lasi si pe altii sa o faca...

Eu nu am zis ca e prostie ce face el.Chiar e de apreciat si e bine de tot ce face dar ideea era ca se putea face pe o masina care ar fi avut cu adevarat nevoie de asa ceva dar cum el a zis ca e pt show e ok.Nu a fost o critica sau o ofensa ziceam si eu parerea mea....

Modificat de TazVW
Link către comentariu
  • Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Michael_9N

164

• Bogdan_wrc

48

• mmneg

19

• mpa@tuninggarage

18

SMD. sunt leduri - daca au fost folosite la tine ce cod au ? ( cam asta era intrebarea lu' Akebono )

Link către comentariu

ma gandeam eu :D , sincer habar n-am, nu le-am montat eu. o sa intreb persoana care mi le-a facut si te anunt.

Link către comentariu

Akebono - ledurile sunt ca cele originale au aceeasi specificatie, nu au cod pentru ca difera de la o firma la alta si au fost aduse de zextar. (asta mi-a zis cel care le-a montat pe masina mea)

Link către comentariu

Daca intereseaza pe cineva, am vorbit si eu azi cu cel care i-a facut modificarea lui Michael si pretul pentru o Skoda Fabia (ceasuri de bord, casetofon, consola, butoane geamuri, etc, tot) este de aproximativ ~100E.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte frumos !

eu am vazut-o live si arata mai bine ca in pozne !

;)

imo pacat ca nu ai facut si restu !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salut. ma intereseaza si pe mine sa schimb culoarea la bord dar eu vreau albastra :)) mie chiar imi place, spune-mi te rog unde pot sa fac asta si cat ma costa. arata bine masina bv. si eu am inceput sa bag bani in masina mea care este un frate vitreg sau o sora cum vrei sa-i zici al lui polo. mersi mult.

Link către comentariu
  • 1 month later...

da da da...a iesit bomba pe strazi. urmeaza o sesiune foto foarte frumoasa cat de curand :blink:

Link către comentariu

:) hai ca tare sunt curios. mai ales ca replica vine din partea lui mmneg... :D :D

Link către comentariu

este chiar frumoasa foc, eu am vazut ceva mic dar destul cat sati faci o idee

bv domnu' Michael....u have good taste

congrats

Link către comentariu

Hai Michael cu pozele alea :) Poate pune cineva poza cu tine in trafic la "Ghici pe cine am vazut acum" ;) si iti strica tot misterul ;)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!