Jump to content

Masina mea O3 - 1.8 TSI, DSG

Aztec

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Acum o saptamana mi-am ridicat si eu noua achizitie.

Este o O3, 1.8 TSI DSG, STYLE cu cateva optionale:

CleverPack Elegance, Faruri Bi-Xenon, AFS, cornering, tehnologie LED, Scaune fata incalzite

Pachet Design Elegance , scaune fata sport cu tapiterie

Driving Mode Selection                                              

Duze stropitoare parbriz incalzite                                

Elemente suplimentare protectie sasiu                         

Front Assistant                                                        

Iluminare spatiu pentru picioare                                  

Jante aliaj usor Teron 7x17"                                     

Pregatire GSM Confort cu Bluetooth                            

Proiectoare de ceata fumurii                                     

Radio-MP3-player Bolero, gen. 2,                                                              

Senzori parcare spate                                         

Simply Clever                                                                                                     

SunSet                                                                               

Volan multifunctional sport cu padele                   

Momentan am cam 300 km cu ea deci nu am putut sa-i dau cum as fi vrut dar va tin la curent cum se comporta dupa ce o mai rodez putin.

In oras imi ia cam 10, mixt am cam 7,5.

Am de gand sa merg un pic mai tarziu sa ii adaug si Needle Swap, si orice altceva mai pot adauga din soft, bineinteles la reprezentanta. :)

post-152939-0-93289300-1437395773_thumb.

post-152939-0-24320600-1437395777_thumb.

post-152939-0-33353500-1437395781_thumb.

post-152939-0-93763700-1437395785_thumb.

Link către comentariu

Sa ai noroc de ea!

Daca doresti iti pot da si eu lista sau o regasesti cred in topicul cu Coduri functionale - Sectiunea O3 la activarile care le-am reusit eu la Compexit ;)

Presupun ca tot acolo vor fi efectuate.

Eu cu a mea am bifat 13.000km deja :)

Link către comentariu

Oricand cu placere, fai rodajul...sau de fapt...mai bine ne vedem in timpul rodajului sa pot tine pasul cu trotineta mea :))

Drumuri bune, si asa cum am discutat si la telefon, ma poti contacta oricand, fie pentru o "a doua parere", fie pentru o cafea/bere fara alcool desigur, fiind cu masinile ;)

Link către comentariu

Felicitari pt masina! In sfarsit un nou curajos cu DSG7 1.8 TSI :)

Ce este "Needle Swap"?

Link către comentariu

@Frnm: need swap, staging, il poti numi cum doresti, uite si un video ;)

@Aztec: asteptam mai multe poze sau o intalnire daca ai timp :)

Link către comentariu

Felicitari pt masina si sa te bucuri de ea,simpatica culoarea.

Link către comentariu

Multumesc, am momente in care regret ca nu am luat-o alba, mi se pare ca foarte frumos ii scoate liniile in evidenta, dar acum e cam tarziu.

"Needle swap" a fost exprimarea mea de moment nu stiu daca e corect, dar de cand am vazut asta acum vreo 10 ani pe un Subaru, mi am dorit-o. :)

Link către comentariu

Frumoasa aparitie, sa te bucuri de ea!

Vad ca n-ai mai putut astepta pana o ridici si ai facut poze exact cand a venit (infoliata). Same here :icon_thumleft:

Toate bune,

Link către comentariu

Multumesc, pozele mi-au fost trimise de dealer, masina a ajuns la reprezentanta si eu eram plecat in concediu, am ridicat-o o saptamana mai tarziu.

Chiar am avut motiv bun sa revin din concediu. :)

Link către comentariu

salut, sa o stapanesti sanatos, sa o plimbi si pe afara ca acolo ii place :)

1.8tsi/dsg mi-as fi luat si eu daca as fi luat O3 .. sa ne tii la curent cum trag cei 180 de cai combinati cu DSG6-le

daca poti pune si un pret .. sau PM

Link către comentariu

Multumesc, asa sa fie!

Momentan nu pot spune prea multe de performante are doar 500 km si ma abtin cu greu sa nu o calc.

Mi au recomandat sa nu o turez mai mult de 3000 ture pana la 1000km, si ea trage de la 1500 la 6500 de ture unde schimba cand e pe Sport.

P.S. Este DSG7.

Initial mi-a parut rau ca nu mi am pus Navi dar acum cu Mirror Link pot spune ca am navi incorporat (prin telefon),

Singurul incovenient e ca Mirror Link se cam cearta cu Bluetooth conection asa ca nu mi merge telefonul prin comenzile de pe volan.

Dar la un drum lung, unde am nevoie de navi, nu o sa faca diferenta. 

Link către comentariu

Eu ridicasem masina intr-o vineri, sambata am si scoso la un drum lung, pe retur deja batusem 1500km in bord si cu aia si rodajul :)

Astept inca cateva poze cu jucaria ta :)

Daca tot vad ca ai si Mirror Link -nu il vazusem in primul post cu dotarile- , oare ai si Smartgate ? 

PS: daca vei face vreodata o sesiune foto mai profi, poate reusesc sa apar si eu cu a mea ^^

Link către comentariu

Am uitat sa pun toate optionalele. cred ca am peste 25, am pus ce am considerat eu mai important. :)

Smartgate era optional separat daca bine imi amintesc. Dar nu i am vazut rostul.(fiind pt tot felul de info care nu o sa le utilizez)

in sensul ca Smart Link, un optional de 100 eur, compenseaza pt Navi, care costa 800 eur approx, versiunea cu display mic si rezolutie slaba.

Bolero e macar de generatie mai noua ca si acea navigatie ca tehnologie de display.

Iar Navi ala de top era vreo 2000 euro...

Link către comentariu

Stie cineva cate secunde strebuie sa stea oprit motorul, pt ca Start and Stop sa aiba sens?

Mi se intampla de multe ori sa stau sub 10 secunde si sunt curios daca imi creste sau scade consumul.

Link către comentariu

Parca scrie in carte ca de la 5 sec/oprire are sens, altfel nu se simte nici plus nici minus la consum.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!