Jump to content

Short shifter

chris
 Share

Postare recomandată

Am cautat pe forum si nu am gasit multe detalii, dar stiu ca unii membri au asa ceva instalat pe masina.

Ma bate gandul si pe mine sa imi iau asa ceva si as vrea sa stiu daca merita?

In caz ca merita si cred ca merita ce marca sa aleg NEUSPEED, EIP sau altceva?

Am gasit pe site-ul celor de la EIP instructiunile de schimbare ale unui short shifter

http://www.eiptuning.com/eip/eip_6spd_ss_install.html

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu putina munca poti sa-ti transformi actualul levier de schimbare a vitezelor de pe cutie intr-un "short shifter".

O sa caut articolul de pe tdiclub.com si o sa pun aici link-ul

Link către comentariu

Il poti intreba pe Dragos Voinea, cred ca stie el mai multe despre cei de la Metrotehnica care iti pot face asa ceva. Eu unul, nu vreau sa fiu carcotas, dar mi se pare inutila modificarea. Un coleg de-al meu si-a facut asta la un Leon FR 180 CP si dupa ce ca a inceput sa aiba probleme la schimbare(nu se stie de ce inca), nu vede nici un avantaj. Oricum, e o parere subiectiva, nu e o regula ca e nasol, etc.

Link către comentariu

Depinde cat de mult scurtezi. Daca faci prea scurt intr-adevar vei avea probleme cu schimbarea treptelor. Daca cursa la la TDI-uri e la fel ca ALH (90cp) atuci merita din plin.

Link către comentariu

Din ce am vazut eu pe site-ul celor de la EIP la un R32 diferentele sunt vizibile - este acolo prezentat un filmulet - si am vazut ca mare majoritate a celor care au LCR-uri pe seatcupra.net au short shift.

Ma bate gandul sa iau varianta de strada a celor de la EIP ei mai avand si o varinta de circuit.

Astept si articolul promis de ender si ma mai gandesc.....

Link către comentariu

eu am facut la metrotehnica...e destul de scurt dar intra mai greu in viteze decat fara...mi se pare f ok mai ales in oras...e super comod!

Link către comentariu

eu am short shift si imi place f mult, l-am cumparat si montat de la Ceky, stiu ca el punea si pe variantele diesel in 6 trepte, pt mai multe detalii pm

Link către comentariu

Am cautat pe forum si nu am gasit multe detalii, dar stiu ca unii membri au asa ceva instalat pe masina.

Ma bate gandul si pe mine sa imi iau asa ceva si as vrea sa stiu daca merita?

In caz ca merita si cred ca merita ce marca sa aleg NEUSPEED, EIP sau altceva?

Am gasit pe site-ul celor de la EIP instructiunile de schimbare ale unui short shifter

http://www.eiptuning.com/eip/eip_6spd_ss_install.html

vorbeste cu ceky, eu am pe cupra r si merge f bine, fara probleme !! pretul este 80 de euro + piesa de pe masina ta la schimb, tel ceky 0741 05 27 88 sau vezi pe site ul dimsport;

este mai ieftin decit cel de la neuspeed , acum nu stiu si daca este mai bun, mai putin bun, etc !!

bafta

Link către comentariu

Multumesc ender pt link, si celor care si-au exprimat parerea.

Concluzia e ca o sa-mi comand short shifter de la EIP si sper sa vina pana de 1mai.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Un coleg de-al meu si-a facut asta la un Leon FR 180 CP si dupa ce ca a inceput sa aiba probleme la schimbare(nu se stie de ce inca)

Cel mai probabil fiindca si cursa schimbatorului stock e scurta (cam 2 cm diferenta intre viteze) si daca o scurtezi si mai mult (la 1 cm) incepi sa confunzi a I-a cu a III-a, sau chiar mai rau ;)

~Nautilus

Modificat de Nautilus
Link către comentariu

• 4 weeks later...
nadir@boosted.ro

surtezi distanta intre 1 si 2 intre 2 si 4 si in caz ca ai 6 trepte intre 5 si 6 dar distanta intre 1 si 3 ramane la fel !

doar ca cele superioare sunt mai aproape de cele inferioare ma refer ca pozitii !

la cheky stiu si eu ca exista pacat ca nu are si pentru 5 trepte el are doar pentru 6 trepte :D

Modificat de nadir
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!