Jump to content

Jetta 6 - Cloncanit la viraje pe loc

nrobert13
 Share

Postare recomandată

Salut,

am observat un cloncanit ciudat cand virez volanul pe loc, se aude din zona rotii fata stanga, daca-mi dau eu seama bine. am facut 2 filmulete, pentru o mai buna descriere. poate a ma intampinat cineva ...

in mers nu am observat sa se auda.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multi sustin ca este de la caseta de directie. Are doi tacheti si se strang cu caseta pe masina si se cam rezolva. Voi incerca eu operatiunea cat de curand si voi posta rezultatele. Pe loc, da brusc stanga dreapta rapid si de multe ori sa vezi daca se aude o mica bataie.

Link către comentariu

Poate sunt rulmentii de la flansele de telescop, pune mana pe arc in timp ce vireaza cineva de volan si daca simti soc/bataie in arc cand face zgomot e rulmentul de telescop respectiv arcul nu se roteste liber

Link către comentariu

am fost azi pe la audi, si cica atingea protectia de la caseta, au impins-o baietii un pic si acum nu se mai aude.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!