Jump to content

Probleme cutie b4

Ficiuc Daniel
 Share

Postare recomandată

Ficiuc Daniel

Salut la toata lumea, esti primul meu post. Am un passat b4 1995 1.9TDI de curand am patit urmatoare: Dimineata cand sa plec din parcare am dat inapoi a intrat in retur i am dat a1a  si cand sa i dau a2a nu mai vroia caraiaaa Si am incercat toate vitezele a3a a4a intra dar a1a a2a mai are momente cand intra e ca si cum ar trebuie sa nimeresc fix viteza fara sa fie ghidata de ceva ..Ma puteti ajuta va rog frumos .. Aaa ambreiajul nu cred ca e pentru debraiaza ..Cei care citesc am rugamintea sa mai zica la cineva care poate stie Multumesc

Modificat de Ficiuc Daniel
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daniel.alecu

verifica cablurile de la timonerie, mai exact surubul de prindere al cablului care vine pe cautator (are gaura ovala). Il vezi pe sus pe langa baterie. La mine nu mai intra marsarier si a-1-a, iar a-2-a f greu. Ideea este ca ai nevoie de inca o persoana ca sa poti face reglajul mai usor. Sorry ca inca nu mai gasesc o poza, sper sa gasesti

Link către comentariu

ai incercat sa schimbi vitezele fara ambreiaj,...   daca asa iti intra usor la rece, putin carait la cald atunci ai sanse mari sa fie placa de presiune distrusa ...

Cutiile de viteza la acest model sunt forte fiabile si se distrug doar daca a ramas fara ulei si sa utilizat asa foarte mult timp ...

Link către comentariu

Ficiuc Daniel

Chestia e ca am umblat azi pe acolo si am mi se pare mie sper sa nu ma insel are 2 patine(placute) una e pentru Retur a1a si a2a si a2a patina e pentru a4a si a5a patina pentru primele viteze pare rupa intr un capat ... exista posibilitatea asta?

Multumesc foarte mult Daniel Alecu.. acolo era problema acuma intra chiar mai bine ... Bafta 

Modificat de Ficiuc Daniel
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!