Jump to content

Libeleula

E-X-O-D

Postare recomandată

Buna seara !

Am urmarit cu mare drag acest forum inca din decembrie 2014 si ma bucur sincer ca acum fac parte si eu din acest minunat grup VAG :)

Avand in vedere ca familia noastra s-a marit cu o printesa :) a fost nevoie sa renunt la micul gigant ( un Matiz - care sincer a fost fiedel si m-a servit cu dragoste toata perioada relatiei noastre ) si sa caut ceva mai mare si util noua celor familisti. Cum bugetul nostru in Romania este asa cum este...am reusit sa cumpar si eu acest minunat golfulet.

Golf 4 1.6 16V Variant

An 2003, model BCB

Ca dotari :

-clima

-geamuri electrice

-proiectoare

-duze incalzite

-scaune incalzite

-mini dot

-pilot automat

-oglinzi electrice

-168.000 Km ( probabil falsi )

-pretul 3000 EUR

A primit cadou :

-distributie schimbata / pompa de apa

- Anvelope noi de iarna

- Anvelope Pirelli de vara

- Rezolvarea problemei cu manerele care erau zgariate

- Huse scaune (bebe ma forteaza)

- Tratament Aquapell / parbriz

- Folie geamuri Llumarr

Urmeaza schimbare discuri / placute frane

Probabil Gaz - ramane de vazut

Carlig

Mai sunt cateva mici probleme pe care o sa le rezolv treptat.

Una peste alta imi iubesc masinuta si sunt momentan multumit de ea.

Plec ( ma cheama/tipa printesa ) :)

Va multumesc !

O seara placuta !

post-145161-0-13611000-1436205474_thumb.

post-145161-0-22649500-1436205478_thumb.

post-145161-0-68382700-1436205482_thumb.

post-145161-0-38378700-1436205487_thumb.

post-145161-0-76337500-1436205492_thumb.

Link către comentariu

cati mai multi km impreuna.

din ce vad si stergatorul spate trebuie reparat ;)

Link către comentariu

A fost de vina motorașul. Am înțeles ca era o problemă comună la Variant.

Link către comentariu

pozele sunt de la vheciul proprietar? sa ai parte de ea.

Link către comentariu

Pozele sunt cred de cand era masina la vanzare :)...stiu cei care vand sa le puna in valoare....oricum Felicitari , arata foarte bine si chiar e dotata !!!

Sa te bucuri de ea cât mai mult !!

Link către comentariu

Da exact. Probabil a plătit un fotograf :) Mașina arăta și în realitate bine. Acum prin București mai greu cu oamenii. A căpătat ceva zgârieturi fine... Și una pe plafon de la o cheie

Link către comentariu

se vede ca sunt poze de anunt ;)

stergatorul e problema la golf 4, indiferent de caroserie.

din fericire se repara usor si de cele mai multe ori ieftin.

cu GPL e treaba buna daca faci destui km/an cat sa amortizezi investitia repede.

Link către comentariu

Credeam ca doar la Variant sunt probleme. Scuze. Nu am știut ca și celelalte întâmpină aceasta problema. Referitor la Gaz... Anual depășesc 20k de km.

Link către comentariu

Ce intaltime ai daca ai putut vedea o zgarietura de pe plafon :D ?? Intreb pentru ca la mine puteau sa se joace si sotron pe plafon si nu as fi observat nimic! :lol:

Link către comentariu

1.80m eu 1.43m mașina. Deci nu cred ca este foarte greu sa observi... Și ca tot mi-am adus aminte : au mai împrumutat "baietii" și un căpăcel cu logo vw de la o janta. Am auzit ca se poarta prin București doar cu 3

Link către comentariu

Mai nu stiu..eu am 1.70 si daca imi aduc aminte nu tin minte nimic ce tine de plafon la fostul G5,s-ar putea sa nu fi avut eu ochi pentru el :D .Da pacat...mie mi-au furat capacele de la masina,dar l-am prins pe camera pe hot si le-am recuperat :D !! Ca bani insemnau aproape nimic,dar nervii aia cand te uiti pe monitor si vezi cum iti fura unu capacele la ora 23:00 pe bulevardul principal din oras!

Link către comentariu

Pai știi cum e... Când cumperi ceva "nou" ai grija la început și ești atent la tot ce tine de el. ☺probabil ca din cauza asta mi-a sărit în fata. Am impresia ca în în stilul asta în câțiva ani o sa rămân cu volanul... Azi un capac mâine o oglinda... Dc nu o ușa (cum a fost cazul ala la moldoveni parca - a rămas fără usa la Logan)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!