Jump to content

Inca un Passat

silentboy_x

Postare recomandată

Va salut Domnilor.

Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate si sa imi pot impartasii entuziasmul achizitionarii acestei masini alaturi de voi.

Dupa o incercare esuata anul trecut de a achizitiona un Passat (esuare voita dat fiind faptul ca m-am razgandit in al 12-lea ceas, si sunt mandru ca am facut-o ) a venit momentul sa fac "pasul decisiv".

Am achizitionat si eu un Volkswagen Passat 1.6 FSI, an fabricatie 2006. Stiu ca are ceva ani dar e precum o doamna frumoasa nu isi arata anii :)

Mentionez ca masina am cumparat-o personal din preaiubita Germanie si in drum spre casa parca imi parea rau ca o aduc pe aceste meleaguri (parerea de rau mi-o provoca starea drumurilor din aceasta tara) sper doar sa o pot ingrijii asa cum a fost obisnuita pana acuma.

In incheiere va multumesc pt. timpul acordat si va doresc drumuri bune si multa sanatate.

Cu respect.

post-132298-0-46350200-1436133574_thumb.

post-132298-0-43340200-1436133587_thumb.

Modificat de silentboy_x
Link către comentariu

In primul rand, bine ai venit printre noi :) 

Cat despre masina, arata foarte bine! Dupa scaune, banuiesc ca e highline, nu? Pune mai multe poze cu ea, sa o admiram, mai ales cu interiorul . :D 

Alte detalii despre masina: km, an, dotari? Si cum de 1.6? :D Ai vrut neaparat motorul asta? 

Felicitari pentru achizitie, si cat mai multi km fara incidente! :) 

Link către comentariu

Salut Emilian.

Multumeac pt. aprecieri.

Da e cam saracacios postul :) Scz acuma am reusit sa citesc mai multe pe forum si sa imi dau seama cum stau lucrurile :)

Da intradevar este Highline.

Pai de dotari sunt multumit singura parere de rau este ca nu are Xenoane (nu stiu cat de mult ar fi facut diferenta dar...)

Printr-e dotari se numara :

Senzori de parcare fata spate

Senzori de lumina

Senzori de ploaie

Incalzire in scaune

Sacune piele alcantara

Scaune reglabile electric

Geamuri electrice fata, spate

Torpedou frigorific (sper ca asa se zice :) )

Si altele cred, inca nu le-am descoperit toate

Are jante de aliaj pe 225/40 R18 :) un pic ingrijorat dar sper sa ma descurc.

Inca nu am fost la RAR dar sper sa se poata "rezolva ". Din Germania am niste hartii din care reiese ca sunt omolgate ...dar cred ca treaba e valabila doar acolo.

Km sunt ceva 144.000 verificati si re-verificati pritr-un amic de al meu din Germania care lucreaza la o reprezentanta VW.

El mi-a dat istoricul masinii cu toate reviziile si datele la care au fost facute.

Despre motor da este vb de 1.6FSI si motorul asta l-am si cautat.

Mi-e teama de cel Diesel dat fiind faptul ca de 12 ani conduc benzinara si nu am avut surprize de nici un fel.

Sper ca nici la acest motor sa nu am.

Din cate stiu are distributie pe lant si daca cumva vre-un coleg stie cate ceva despre acest tip de distributie as fii recunoscator sa imi dea cateva sfaturi, cand si cum se face schimbul.

In rest o sa revin cu poze.

Multumesc pt. aprecieri inca o data Emilian.

Cu respect.

Link către comentariu

Impecabila :D Mai pune poze! Sa o folosesti sanatos si sa ai drumuri bune!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Eu vad ca are lupe,deci ar trebui sa aiba si xenoane.Nu consuma mult? Nu ti se pare lenesa?

Link către comentariu

Sa o stapnesti sanatos! Si da, conform pozelor, masina are xenon.

Link către comentariu

toate passat-urile B6 au faruri cu lupa. dar daca nu are spalatoare de far nu are Xenon

cat despre motor...cred ca e suficient daca este prima masina

eu as pune niste jante pe 17

Link către comentariu

Salutare la domni.

Multumesc pt. vorbele bune la fel va doresc si voua.

@duku228 din pacate nu are xenoane ma gandesc oare se pot monta after market-uri ?

La consum nu ma pot lauda deloc.

Consumul mediu la aprox. 1350 km a fost de 7 % la 130-145 km/h (exceptand restrictiile de viteza desigur) iar in oras ia sigur 10 % poate chiar mai bine.

Nu imi fac griji fiindca astea au fost si calculele mele initiale, km parcursi anual fiind de aprox 10.000 km

Despre motor ce sa zic, parerea mea este ca motorul diesel de 1.9 105 cp (o spun fiindca am condus si aceasta motorizare pe Passat ) este mai sprinten decat 1.6 FSI 116 cp. dar in regim de autostrada si drum lung nu simt diferenta mai ales ca la FSI 1.6 am 6 trepte.

Este adevarat ca la diesel consumul este mai mic dar raportat la costuri de intretinere + impozit, asigurare si alte cele cred ca diferentele sunt in favoarea FSI-ului. (Eu zic ca totul depinde de km parcursi anual de fiecare in parte)

S-ar putea sa gresesc dar eu sper sa fii facut alegerea corecta.

In rest multumit peste masura :) si fericit.

@Zenith am zis sa incerc astea de 18" daca tot sunt pe masina.

Oricum cele de iarna vor fii pe 16" :)

Va multumesc tuturor si va salut cu respect.

Link către comentariu

E frumoasa si fara xenon. Sa te bucuri de ea.

Farurile cu xenon la B6 araa asa :post-21205-0-41593400-1436211210_thumb.j

Link către comentariu

Da ,dar el are lupe ceea ce ar fi Ok sa puna xenon aftermarket,nu o sa deranjeze pe nimeni ca doar sunt lupe..nu?mai urat ar fi sa-ti pui xenon aftermarket sa se vada direct prin sticla farului si sa zici ca ai faruri xenon la masina  :)) ,cati nu fac asa!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!