Jump to content

Alimentare Statie CB de la bricheta din spatele consolei centrale

@DRI@N
 Share

Postare recomandată

Sal.,

De curand am cumparat o statie CB ce se alimenteaza de la bricheta masinii .

Cum la bricheta din fata eu alimentez detectorul de radar, nu pot sa alimentez si statia din aceeasi priza .

Dorind ca statia sa stea in cotiera am vrut sa montez o priza suplimentara in aceasta pe fundul acesteia dar acolo nu este posibil deoarece exact pe sub ea trece tubulatura ce dirijeaza aerul catre aerisirea din spate (am aflat dand gaura cu o freza - ocazie cu care mi-am facut si cotiera cu refrigerare :winter: ) .

Vazand ca nu pot monta priza de bricheta in cotiera ma gandesc sa alimentez statia de la priza din spate care oricum este libera si nu o folosesc .

Intrebarea intrebatoare este :

Are cineva idee pe unde as putea introduce in cotiera cablul ce vine de la bricheta si alimenteaza statia ?

De asemenea pe unde pot sa bag cablul de la antena in cotiera ?

Ca de agus pana in spatele acesteia am reusit .

Multumesc .

Astept parerile voastre .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fara suparare dar ce raspuns ai vrea sa primesti? Da-o jos (cotiera) si vezi pe unde trebuie sa dai o gaura ca sa tragi firul/firele necesare!post-6376-0-91916900-1435927181_thumb.jp

Link către comentariu

Da e o idee buna ce arati tu in poza .

Eu nu am acea mufa de auxiliar in si cred ca e o idee buna se le trag pe acolo .

Pot demonta doar cotiera (nu am gasit in elsa) sau trebuie toata coloana dintre scaune implicit scaunele fata ?

Multumesc .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Da multumesc .

Dar din greseala mie nu-mi place TIGANEALA asta cu fire prin masina nemascate .

O seara buna .

Link către comentariu

:)))))))

Daca stii sa aranjezi frumos firele,nu iese nicio tiganie.

Link către comentariu

moshucocoshu

Mai Adi, daca tot vrei s-o lasi permanent conectata pe masina, de ce nu tragi firele direct in panoul de sigurante?

Pui o siguranta separata, ca locuri libere sunt, si ai facut o treaba.

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Cel mai corect asa. Si poti pune o mufa la iesirea din cotiera sa o poti scoate daca totusi vrei

Link către comentariu

Mufa am vrut sa pun in cotiera dar ca cea de bricheta .

Problema este ca in momentul in c are am dat gaura in cotiera ca sa o pun am gaurit si coloaba de trecere a aerului catre spate si nu am pe unde sa trag cablul .

Link către comentariu

Am rezolvat lunduma dupa sfatul colegului D@ny caruia-i multumesc de sfat cu aceasta ocazie .

As avea totusi o intrebare .

Stie cineva ce cod au pinii care sunt in acea mufa care vine cu bricheta din spate .

As vrea sa scot de la statie mufa de alimentare de tip bricheta si sa-i pun una cum este cea de la bricheta masinii (nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie) .

Multumesc .

Link către comentariu

• 1 month later...

Nu am găsit în altă parte asa ca decât să deschid topic nou întreb aici:

Exista vreo posibilitate(VCDS) sa fac priza de la bricheta sa meargă tot timpul? Nu doar când am contactul pus? Folosesc adesea încărcător pt telefon și mor cu zile...( fostele mașini, Dacia 1310tlx, a4b6 și polo 2004 tdi aveau tot timpul curent în priză:))

Link către comentariu

S-a mai spus de atatea ori. NU se poate face software, ci doar hardware.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!