Jump to content

Golf MKIV Variant BV 85 BCD

silibogdan

Postare recomandată

Baiatul care e in poza isi face treaba destul de bine la exterior. Interiorul nu imi place cum il fac si nu o sa mai merg la ei decat pentru exterior. Si in plus e aproape de mine spalatoria.

Link către comentariu

Si de mine e aproape, defapt suntem chiar vecini ... eu stau pe Cosmos :)) 

Am facut odata exteriorul acolo si nu prea am fost multumit, de aia te intreb ... si nu a spalat tipu respectiv masina, era altul ... din ce am auzit de la alti amici asta ar face treaba buna.

Link către comentariu

Da Claudiu asa e.

Mai e un baiat mai subtirel care face treaba buna la exterior si in plus scutura si presurile lucru pe care ceilalti nu il fac.

Sa te feresti de ala innaltul (kalu ala) asa ii zic aia acolo ca ala da buleala.

Cica la Metrom ar fi o spalatorie care face treaba buna la interior dar la mine avand combinatia de piele cu alcantara si trim aluminiu interioru il fac eu cel mai bine pentru ca hidratez pielea cu lapte corp Doina si dau si un mic retus la trimuri aluminiu cu un burete de vase partea abrasiva si ies foarte ok mai ales acum si cu foot restul si pedalele sport unde trebuie sa insist un pic ca se zgarie de la pietricelele de pe incaltaminte.

Link către comentariu

A fost foarte darnic iepurasul anul asta. Acum pot sa spun ca interiorul e aproape gata, mai trebuie ceva retusuri dar le vine vremea si lor la vara.20160430_175826.jpg

Link către comentariu

Frumos tare interiorul.Volanul merita toti banii.Este cel de pe forum? Inafara de o plafoniera cu lumini ambientale si lumini in deschiderea portierelor nu prea mai vad ce ai putea sa ii faci.Bafta in continure la modificat.

Link către comentariu

Sarbatori fericite si voua. Nu e cel de pe forum. Asta e de la cineva care a adus un golf 4 din afara sa il vanda si l-am vazut in anunt. L-am sunat si i-am oferit volanul meu la schimb si o suma de bani si a acceptat schimbul.

Chiar la ce pret e cel de pe forum ca nu l-am gasit.

Link către comentariu

L-ai prins bine daca ai facut schimb direct.Cred ca s-a dat.Era unul la 300 de euro cred.

Link către comentariu

Mi se pare cam mult. Insa la cat de rare sunt si la cat de greu le gasesti la vanzare cine le are face pretul. Oricum eu nu am dat atat de mult si nici nu as fi dat. Se pare ca am avut un noroc chior.

Si da Ionut ai dreptate cu plafoniera insa aceasta poate sa mai astepte mult si bine  iar luminile la picioare sunt in plan am si lampile imi trebuie doar timp si chef sa ma apuc de ele.

Link către comentariu

Buna ocazie! Majoritatea celor care aduc asa ceva le dau la niste preturi nesimtite.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Salutare colegi.

Nu am mai scris de ceva vreme pe acest topic fiind destul de ocupat. Intre timp golful a ajuns la 281250 km si ca probleme ce le-am intampinat a fost instalatia de climatizare care s-a defectat in iulie reparatia ei fiind destul de costisitoare avand in vedere ca mi-am cam luat teapa cu mesterul la care am fost , un nene care repara instalatii climatizare in spate la magazinul  Profi de la gara. Cei din Brasov stiu unde este, asa ca nu recomand nimanui sa mearga acolo pentru ca omul e tepar. Ca meserias nu am ce comenta , omul se pricepe insa daca poate le pune la oameni in carca piese care nu sunt neaparat defecte. Teapa nu a fost atat de mare pe cat ar fi vrut el pentru ca m-am prins ce incearca sa faca si a lasat-o mai moale.A zis ca mi-a schimbat compresorul desi doar il reconditionase pe al meu si in plus imi scosese mufa de la ventilatorul mare de la radiator si spunea ca s-a stricat si a iesit fum din el. I-am demonstrat ca ventilatorul merge si atunci a lasat-o mai moale si a mai negociat la pret. Oricum acum nu mai conteaza.Important este ca functioneaza clima.

In rest masina merge bine , i-am pus si folii Lumar ATR 15 pe spate si AIR 80 pe fata de care sunt foarte multumit .

Am schimbat jantele de iarna care erau de Audi A3 pe 15 cu jante de golf Avus 2. Trebuie doar sa le incalt cu anvelopele de iarna.

La 277 k am schimbat uleiul si filtru de ulei si la 280 k schimbat filtru aer, motorina si polen.

Link către comentariu

Urata patania cu meseriasul.E nesimtit rau si putea sa se gandeasca ca ai si tu putin habar de masina ta. Sa pui si niste poze cu folia, sa vedem cum se vede pe fata.Bafta!

Link către comentariu

Momentan doar astea sunt pozele pe care le am. Era cam innorat.

Cand e soare folia e mai transparenta.

Am masurat-o cu aparatul si avea transparenta de 68% pe fata adica air 80. Cam la limita lege spume ca trebuie sa  fie 70%.

20160525_114535.jpg

20160525_114513.jpg

20160801_095339.jpg

20160608_155738.jpg

Link către comentariu

La Glasstuning brasov.

Au garajul la duplex 2 pe zizinului.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare.

Dupa 25k km facuti in Romania s-au dus si bieletele de directie si bucsele de la bratele  fata. bucsele au fost schimbate cand am adus golful in Romania si la service mi-au pus febi de care nu am fost deloc multumit pentru ca sunt prost calitativ.

Bieletele si capetele de bara au fost originale TRW si am pus tot TRW . Capetele de bara erau bune dar unul a trebuit taiat ca nu am putut desface piulita era coxata.

Capetele de bara cred ca s-au stricat si din cauza ca era ruginite, am facut unghiurile de directie acum un an si aia de la service nu mi-au mai pus la loc colierul acela mic care strange burduful de bieleta. Cremalierele erau ok una avea un pic de rugina pe capat dar nu era nasol. Caseta era curata nu avea scurs nici o picatura de lichid servo.

Am pus coliere noi insa modelul cu surub ca nu aveam cleste sa pun ca cele originale care au fost. Au strans foarte bine si astea.

Am muncit un pic ca suruburile de la brate erau foarte stranse (cred ca , cu pistolul pneumatic) de cei din service cand au pus ei bucsele febi. Am folosit o presa facuta de mine din doua profile U si doua tije filetate de 18 cu piulitele aferente si un cric hydraulic intre profilele U. O sa fac si o poza ca sa va faceti o idee.

bucse am pus Lemforder made in Brasil, bucsa mare am pus bucsa plina de audi tt si imi cam pare rau pentru ca acum masina e foarte rigida se simte orice denivelare din asfalt si au inceput sa apara o gramada de greierasi prin bord ce ma enerveaza.

Acum golful are 282930 km si merge ok alte problem nu mai are doar ca trebuie sa rezolv cu greierasii din bord.

Maine vreau sa ii pun jantele +anvelopele de iarna ca vad ca vine frigul si cam e timpu sa nu trebuiasaca sa fac schimbul pe ploaie sau ninsoare avand in vedere ca le inlocuiesc eu in fata blocului.

Modificat de silibogdan
Link către comentariu

In postarea de mai sus am vrut sa spun ca bieletele de directie( nu capetele de bara)  s-au stricat din cauza ca au ruginit, pentru ca burduful nu a mai avut montat colierul mic care il strange de bieleta si s-a format condens.

Azi am reusit sa schimb jantele de vara cu cele de iarna.

20161022_100829.jpg

20161022_093701.jpg

20161022_094249.jpg

20161022_100843.jpg

Modificat de silibogdan
Link către comentariu

Azi mi-am facut timp si am facut o curatare temeinica a interiorului si o hidratare a pielii.

20161025_142015.jpg

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salutare colegi. 

Nu am mai scris de mult pe aici.

Intre timp i-am făcut itp-ul pe 1 martie, totul a fost în regula , am făcut schimbul de ulei , filtre și un senor abs pe dreapta spate. Golful are acum 287.900 .km. A primit cauciucuri vara continental premiumcontact 5 și am montat jantele de vara ( sper sa nu mai vina iarna).

Încă un retrofit e ca am schimbat iar ceasurile acum are maxidot. Poze am dar sunt prea mari. Când o sa fac poze la o rezoluție mai mica o sa postez.

Cam asta s-a intamplat intre timp , nimic spectaculos doar intervenoii de întreținere.  Mașină merge bine și sunt foarte mulțumit de ea.

Modificat de silibogdan
Link către comentariu

Felicitări pentru grija ce i-o porți.

Cu pozele poți proceda astfel: faci email de pe telefon tot către tine, apoi atașezi pozele și ți le redimensioneaza automat. 

Le poți pune apoi aici fără probleme. 

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!