Jump to content

Editare/Modificare instrument cluster VW Golf 4 si Passat B5

ioanidis84
 Share

Postare recomandată

Vrei sa spui ca daca pe o masina immo 3 (din semnatura lui) cu calc de usi 1c0 pui ceasuri immo2 nu functioneaza geamurile electrice? Eu am avut asa pe masina si mergeau. 1c0 si ceasuri  cu terminatie 825

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Posibil din cauza de immo / cazurile difera.

cel mai pine pune ce trebuie pe masina (cum au spus si colegul mai sus) si scapa de stres.

Spor!

Link către comentariu

822 si 825 sunt immo2 ambele dar au comportamente diferite pe 1C0.

De cele mai multe ori la upgrade de ceasuri la 822 pui 842 su la 825 pui 845 sau 846 (dar nu vede mereu portierele).

Acum sa fiu sincer la peste 20 de ani de Golf 4 mai poti gasi fel de fel de manarii...eu am gasit Golf IV din 1999 la care cineva a avut suficienta rabdare sa schimbe toata instalatia electrica de confort cu modul si cablaj si cu calculatoare usi doar s-o treaca din 1J0 in 1C0.

Link către comentariu

marius1982.11

Eh, nu trebuie schimbata toata. Trebuie doar adaugate niste fire si modificate mufele de la CCM respectand schema electrica. Am facut eu asta, cel mai greu a fost sa scoti pinii din mufa veche si cea noua. O pacoste, mai ales daca nu ai scula de scos pini, sa te chinui cu ace si surubelnite mici in pozitia aia nasoale sub bord, e parfum. Ce nu face omul din pasiune pt tigaie? Intretimp mi-am luat un set de scos pini. Cu ocazia asta am facut si upgrade la immo3 cu maxidot de passat, alea bune 849. De golf sunt aproape imposibil de gasit in zilele noastre sau la niste sume invers proportionale cu valoarea masinii. Adaptat K value si scala vitezometrului din dump, needle sweep, ace iluminate, trase firele pt afisaj informatii de la MFD/casetofon. Bunatatile cu care vin ceasurile astea.

PS: ceasurile mele originale sunt 1j0 919...deci super antice si de demult

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!