Jump to content

Editare/Modificare instrument cluster VW Golf 4 si Passat B5

ioanidis84
 Share

Postare recomandată

Salutare baieti! As avea nevoie de ajutor in legatura cu Vag Eeprom . Vreau sa fac  needle sweep la un golf 4 si as avea nevoie de program.. l am cautat peste tot si nu dau de el. Vreun coleg de aici care il detine si vrea sa ma ajute? Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Saluatere, ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi va rog, vreau sa schimb ceasurile la un leat leon 1m sa pun de golf 4 cu minidot am gasit unele de diesel immo3 , se poate monta? 1j5920 826c asta e codul dupa cele de golf, multumesc

Link către comentariu

Pune maxidot reconditionat. Nu te mai incurca cu minidotul....

Link către comentariu

On 11/1/2025 at 5:37 PM, valyman said:

Saluatere, ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi va rog, vreau sa schimb ceasurile la un leat leon 1m sa pun de golf 4 cu minidot am gasit unele de diesel immo3 , se poate monta? 1j5920 826c asta e codul dupa cele de golf, multumesc

Sa tragi si firele de can de la modul confort la ceasuri

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!