Jump to content

Editare/Modificare instrument cluster VW Golf 4 si Passat B5

ioanidis84
 Share

Postare recomandată

marius1982.11

Vrei sa spui ca daca pe o masina immo 3 (din semnatura lui) cu calc de usi 1c0 pui ceasuri immo2 nu functioneaza geamurile electrice? Eu am avut asa pe masina si mergeau. 1c0 si ceasuri  cu terminatie 825

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Posibil din cauza de immo / cazurile difera.

cel mai pine pune ce trebuie pe masina (cum au spus si colegul mai sus) si scapa de stres.

Spor!

Link către comentariu

822 si 825 sunt immo2 ambele dar au comportamente diferite pe 1C0.

De cele mai multe ori la upgrade de ceasuri la 822 pui 842 su la 825 pui 845 sau 846 (dar nu vede mereu portierele).

Acum sa fiu sincer la peste 20 de ani de Golf 4 mai poti gasi fel de fel de manarii...eu am gasit Golf IV din 1999 la care cineva a avut suficienta rabdare sa schimbe toata instalatia electrica de confort cu modul si cablaj si cu calculatoare usi doar s-o treaca din 1J0 in 1C0.

Link către comentariu

marius1982.11

Eh, nu trebuie schimbata toata. Trebuie doar adaugate niste fire si modificate mufele de la CCM respectand schema electrica. Am facut eu asta, cel mai greu a fost sa scoti pinii din mufa veche si cea noua. O pacoste, mai ales daca nu ai scula de scos pini, sa te chinui cu ace si surubelnite mici in pozitia aia nasoale sub bord, e parfum. Ce nu face omul din pasiune pt tigaie? Intretimp mi-am luat un set de scos pini. Cu ocazia asta am facut si upgrade la immo3 cu maxidot de passat, alea bune 849. De golf sunt aproape imposibil de gasit in zilele noastre sau la niste sume invers proportionale cu valoarea masinii. Adaptat K value si scala vitezometrului din dump, needle sweep, ace iluminate, trase firele pt afisaj informatii de la MFD/casetofon. Bunatatile cu care vin ceasurile astea.

PS: ceasurile mele originale sunt 1j0 919...deci super antice si de demult

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare!In primul rand multumesc colegilor pt munca depusa!Am si eu o intrebare

Am luat 2 ceasuri de la desmembrari de passat b5.5,......3B0208849A si 3B0208849C

Cel cu A l-am bagat in DEF dar am gasit un  dump de 3B0208849B si acum e ok

Oare se poate face de golf4 1.9 aceste ceasuri?

Link către comentariu

Da, dar nu merita.

Ai nevoie de alta carcasa, modificare litraj rezervor, semnal ABS, modificare indice viteza. Iar daca ecranul e praf mai ai nevoie si de un ecran bun. E de preferat sa cumperi un maxidot gata refacut de golf 4 sa nu ai asa multe probleme.

De mentionat e ca masina trebuie sa fie 2002 ca sa poti incerca o conversie passat-golf. Daca e sub 2002 conversia nu prea merge. Cel putin eu nu am reusit. Ramai cu ABS-ESP aprins in bord.

Repet. E mai usor sa iei un maxidot de golf 4 cu ecran schimbat si sa iti faci adaptarile de immo, codding si km decat sa te bati cu o conversie passat-golf.

p.s. am patit ca dupa o conversie de genu' sa constat ca 1 km vazut de golf sa fie echivalentull a 800m in ceasul de passat. Neplacut....

Link către comentariu

am inteles.......multumesc.........dar sa dau 500 lei pe un ceas de  golf4.......este exagerat

oricum multumesc

Link către comentariu

E bine daca gasesti la 500 lei dar sa fie bine facute.

Eu recent am reconditionat si resoftat vreo 2 bucati pentru niste oameni care au luat niste tepe superbe de la niste baieti care le-au promis IEFTIN si BUN. La final, treaba a iesit cam tot pe acolo ca bani.

Fiecare isi cunoaste portofelul pentru a lua cea mai buna decizie pt. el. :) 

Link către comentariu

marius1982.11

Se pot face de golf, am facut eu. Foliile le poti lasa, asa nu trebuie sa faci scalare, poti lua si acele si inelele, inelele alea argintii daca iei cu dremelul din inelul (ala negru) de golf. NU sunt fix ca cele de golf sportline, dar clar aspectul este mult peste cele stoc de golf. Litrometrul ar trebui si el rescalat, dar nu e un capat de tara.

Ramai cu ESP aprins, dar scoti ledul. Oricum masina mea nu are ESP. Acum doar daca ai pitici pe creier si stii treaba asta si de dereanjeaza din cale afara.

Sigur, daca vrei sa iasa bine, cauti unul de golf. Si mai bine catuti mai devreme decat mai tarziu ca pretuile pe zi ce trece devin tot mai mari. Deja sunt masini de pasionati sau masini de carat saci de ciment, cam astea 2 categorii in mare.

Am vazut recent niste scaune recaro la un mosulica care nu avea nici un fel de grija sau habar ce are....erau vai de mama lor de scaune... rupte si murdare.

daca iei sa iei doar buretii si husele OE noi te costa mai mult decat multe golfuri :)))

Link către comentariu

NeluFrumuselu

Salut baieti, am si eu un A6 C5 cu maxidot si m ar interesa daca se poate activa needle sweep/needle staging doar atat. N am gasit nimic concret pe nicaieri, ba ca alea de audi sunt ciufute la codat ba ca nu se poate etc. V-am atasat epprom-ul ceasurilor, masina are immo off in caz ca trebuie mentionat. (I-am schimbat extensia la fisier din .BIN in pdf, din anumite motive nu ma lasa sa-l incarc ca BIN).

4B0920933M KOMBI+WEGFAHRS. VDO D11.pdf

Link către comentariu

Din ce-mi aduc aminte, la acest model nu merge

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!