Jump to content

Despre talonul cauciucurilor R13

cristinel_bm
 Share

Postare recomandată

Salut tuturor. Ma intereseaza care este valoarea talonului (cel mai mic care se fabrica) pentru cauciucurile R13, cumparabile din Romanica, si cam la ce preturi (chiar si SH). Astept parerile celor care au informatii ..... spre foarte exacte despre acest subiect.

Mentionez ca am jante BBS de aliaj de BMW pe R13 cu J 6,5. Masina este un VW polo din '81.

Cu multumiri!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din 90 care au vazut postul acesta, nici unul nu stie nimic de talonul cauciucurilor pe 13? Eu personal am vazut 175/50/13, si cred ca astea sunt cumparabile de pe ceva site-uri. Dar cu talon mai mic de 50, nimic?

Link către comentariu

Te complici extrem de mult. Am vazut la un moment dat, la o expozitie in ungaria, niste anvelope chinezesti 175/45r13. Aratau extrem de ciudat. Orice anvelopa din seria 175 pe 13 si care va avea talonul sub 65 o vei gasi foarte greu spre deloc si va fi destul de scumpa. Nimeni nu aduce ciudatenii ca sa le tina pe stoc.

Link către comentariu

Intr-un fel ai si tu dreptate.

Ma gandeam ca cine stie....se gasesc mai usor. Nu tin neaparat la 175, ma gandesc la orice cauciucuri pe 13 care ar arata fain. Acuma eu am 155/65/13 si astea sunt si trecute in CI.

M-am gandit la un momentat dat la un strech de la 135/13 pe jantele astea, daca ar reusi cineva sa le faca......

Link către comentariu

Salut!

Jante dublate de 13" (7.5 - 8 -9 J) n-ar fi mai ok? si o sa ai stretch super fain pe 155/65 .... Era cineva mai demult care facea jante dublate la un pret foarte ok ;)

Vezi cum ar arata ;) :

http://www.tyrestretch.com/results.php?RimWidth=&TyreWidth=&Aspect=55&TyreDia=13&TyreMan=

Link către comentariu

:icon_thumleft:  nu arata de loc rau, si m-am gandit sa le fac din 8 jante de tabla. Si eu le pot realiza, ideea este sa gasesc 8 jante de tabla, la un pret decent, si de un strungar cu strung mare care sa mi le taie. IN rest, ma descurc eu.....!

Merci!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!