Jump to content

Probleme Faruri Passat B6

xDaniel
 Share

Postare recomandată

Salut baieti, am o problema cu farurile. Am un KIT Xenon de 1 an (la inceput nu era asa) si de ceva vreme, un far imi este mai alb ca celalalt. Am schimbat becurile si tot asa e, am inversat si ballastu intre ele, tot asa e. De la ce sa fie, de la lupa..? Lupa din stanga (unde si culoarea e mai albastra) are niste pete pe ea. Astept raspunsuri va rog !

Am si un video 

post-104622-0-58992700-1434121980_thumb.

post-104622-0-84010700-1434121980_thumb.

post-104622-0-05191800-1434121981_thumb.

Modificat de xDaniel
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 5 months later...

Salut, am si eu o mica problema la farul stanga.

Azi la un drum mai lung, dupa o curba un sant de pe o parte a drumului pe alta, nu am apucat sa franez destul si poc prin sant.. fara sa observ imi sare capcul de la roata dr. si dupa faza asta am observat ca lumea tot imi face cu farurile (fiind noapte...) eu ma tot miram de ce imi face lumea cu farurile, ca sa imi dau seama ca faza scurta din farul stang bate stanga rau de tot....

Adica se lumina banda din sens opus ... era normal ca imi faceau cu farurile.

Am oprit de vreo 2 ori incercand sa vad ce o fi...

Prima data cand am schimbat becul de la far batea tot asa aiurea, dar prin reasezare s-a rezolvat.

Nu am reusit sa fac nimic legat de iluminat, am coborat farurile maxim ca sa nu deranjez pe cei care vin din fata, m-am pus dupa un camion, mai aveam 60km pana la destinatie...

Intrebarea e ce pot face cu el ? Nu am faruri adaptive. Sunt faruri cu halogen normale.

Intrebarea 2 ..: cum se schimba corect un bec H7 la far ? e doar "plug and play" ? la alte marci era cu clema... si dupa eliberarea clemei becul avea un mic joc in far .. aici e ceva de genul il infigi...dar daca nu il infigi in pozitia corecta bate aiurea. Plus ca nu ai deloc vizibilitate. Cred ca e singura componenta din toata masina care ma deranjeaza si mi se pare un pic prost proiectat.

Astept sugesti.

Multumesc

Link către comentariu

• 4 years later...

Va salut.daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze si rog adminii sa imi mute postarea. 

Am un passat b6 din 2005 1.9 , m i s e ardeau pana acum cam repede becurile h7 de pe faza scurta...cam la luna :) ...acum pe partea stanga faza scurta m i s a ars din nou, am incercat sa sxhimb becul am vazut ca nu e ars...am pus totusi unul nou...nu merge... 

Intrebarea mea este...exista siguranta pe fiecare bec in partea la faza scurta si nu o gasesc eu sau care sa fie problema. Tin sa precizez ca am schimbat toate becurile din habitaclu(interiorul masinii )cu unele led albe de pe ebay cam ieftine si cam de atunci parca m i s e ard ba pozitiile care si ele sunt led ba scurta h7 care sunt normale de la benzinarii cumparate.... multumesc

Link către comentariu

Nu au legătură becuri din interior, cu cele din far. Verifica întâi mufa de la far și cablajul pana în centrala electrica

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 1 year later...
barbu_radu2000

va salut pe toti dragi forumisti si va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema: am incercat sa reglez manual farurile cu becuri normale(cu halogen) pasatului meu B6 atat pe verticala cat si pe orizontala..la reglajul pe verticala am reusit invartind de hexagoanele respective si nu a fost nici o problema, dar la reglajul farurilor pe orizontala din hexagonul din partea laterala(catre aripa) desi am invartit stanga dreapta atat la farul din partea dreapta cat si la farul din partea stanga a masinii nu am reusit sa le fac sa se miste. Am incercat si pe un al doi-lea set de faruri originale care le am de rezerva si nici pe acestea nu am reusit sa le misc stanga dreapta. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre cum pot rezolva aceasta problema sau sa ma indurmati ca poate nu fac ceva corect pentru reglajul respectiv. Eventual daca sunt defecte poate imi spuneti daca si cum se pot repara.Va multumesc

Modificat de barbu_radu2000
Link către comentariu

F l o r i n

Doar invarti de ele. E posibil sa fie sarite din reglaj sau date peste cap

Link către comentariu

barbu_radu2000

salut Florin si multumesc pentru raspuns. As dori daca poti sa imi spui daca sunt sarite din reglaj sau date peste cap mai este vreo sansa sa le pot repara, deoarece chiar nu se intampla nimic. Multumesc

Link către comentariu

F l o r i n

Trebuie far jos de pe masina, scos capacele si vazut ce e in interior si ce se poate face

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Buna ziua am probleme cu motorașul la ambele faruri pe un B6 cu lupa normal, nu funcționează nici unul , că fapt am cumpărat două faruri noi și problema persiste, știți ce ar putea fi sau să-mi spuneți ce ar trebui făcut. Am dat și comanda pt butonul care le ridică și coboară.

Link către comentariu

Siguranta ce le alimenteaza este la locul ei ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!