Jump to content

roata rezerva ce dimensiuni

Mihai San
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Sunt fericitul posesor al unui passat cc din 2010,foarte multumit de achizitie.

Ma puteti ajuta sa aflu ce dimensiune are roata de rezerva si anvelopa acesteia?

Nu am primit la cumpărare roata si crud insa detin spatiu pt depozitare rezerva si spatiu pt cric.

Va multumesc

Mihai

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu a venit cu roata de rezerva din fabrica nici cutia cu scule nu are spatiu de depozitare pentru cric. Eu am achizitionat o roata de rezerva pe 16 cu cauciuc 215/55 parca. Am luat-o din dezmembrari, impreuna cu cutia cu scule care era altfel compartimentata fata de cutia ce o aveam eu pe masina.

Link către comentariu

Daca e ca la mine fara rezerva din fabrica, cum zice si Jorjel, nu ai spatiu de depozitare pentru cric. Eu am achizitionat un cric de B7 si rezerva opresc una din rotile de iarna sau invers in functie de sezon :) Dimensiunea ar fi bine sa o ai cat ma aproape de ce roti ai pe masina, ma refer la diametru.

Link către comentariu

lambda_dryver

Masina mea a venit din fabrica avand cric si coarba, dar fara roata de rezerva. Confirmată treaba de VIN-ul masinii: cric - da, kit reparație pana - nu, rezerva - nu... Culmea logicii! :)).

Am cumparat o janta de B7 de aliaj pe 17" si un cauciuc nou (luat tot de pe o rezerva), 225/45/r17, de iarna! Total = 350 lei.

Pentru cei care vor sa faca treaba cum trebuie, trebuie cumparat si șurubul care tine fixată roata de rezerva, care costa in jurul a 100 ron.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!