Jump to content

Bare transversale sau Suport biciclete pe carligul de remorcare

k2man
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Vreau sa-i intreb pe posesorii de Passat CC/CC daca si-au montat bare transversale pe plafon. Am vazut cateva poze pe net, dar nu sunt ferm convins ca sistemul lor de prindere nu afecteaza inchiderea geamului (neavand rama imi e teama sa nu se ciobeasca geamurile de la usi).

Motivul este ca vreau sa-mi transport bicicletele vara, schiurile iarna .

Pentru biciclete am vazut chiar la Thule un sistem de transport ce se fixeaza pe carligul de remorcare. Avand carlig la masina mea, imi surade aceasta idee, dar teama este ca rotile de la biciclete vor limita vizibilitatea stopurilor.

Ceva pareri avizate? Eventual ceva solutii testate?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cumva sistemul de transport pe carlig/in loc de carlig are si luminile lui?

Eu asa am vazut la mai multe - cum ar fi si normal, s-au gandit si ei la vizibilitatea stopurilor.

Link către comentariu

Are semnalizari dar...si pret pe masura, eu port bicicletele pe bare transversale thule(aero) si pe suporti tot thule ProRide 591.

Masina e un seat leon, pe passat CC...trebuie sa intrebi vanzatorul/distribuitorul de bare.

Am avut suport pe carlig si..daca ploua afara bike erau"gazate"daca intri pe un drum off road sunt pline de praf si cel mai important e..daca un"adormit"se tranteste in spatele meu paguba e dubla(3 bike care au costat suficient de mult)plus paguba la masina.

Modificat de romytaxy
Link către comentariu

Salutare,

Vreau sa-i intreb pe posesorii de Passat CC/CC daca si-au montat bare transversale pe plafon. Am vazut cateva poze pe net, dar nu sunt ferm convins ca sistemul lor de prindere nu afecteaza inchiderea geamului (neavand rama imi e teama sa nu se ciobeasca geamurile de la usi).

Motivul este ca vreau sa-mi transport bicicletele vara, schiurile iarna .

Pentru biciclete am vazut chiar la Thule un sistem de transport ce se fixeaza pe carligul de remorcare. Avand carlig la masina mea, imi surade aceasta idee, dar teama este ca rotile de la biciclete vor limita vizibilitatea stopurilor.

Ceva pareri avizate? Eventual ceva solutii testate?

Aici ai filmuletz cum se monteaza sistemul de bare transversale.

https://www.youtube.com/watch?v=enMgw4DEikE

Si pe emag gasesti unele mult mai ieftine, in jur de 360 ron dar calitate mai slabutza, dar ok pt biciclete.

Link către comentariu

Cele de 360 lei...nu sunt ce trebuie(sistemul de sprijin pe cupola/talpa de cauciuc e universala si nu o sa stea bine la care se adauga si"limba"metalica care strange barele sub cupola nu are "unghiurile" necesare)intr un cuvant sunt universale.

Credeti ma umblu f.multi km. cu bike pe masina(dif.concursuri de bike prin tara)si am incercat tot felul de variante(mai ieftine)care nu au dat rezultate.

Ce am scris in postul meu(bare Tlule si suporti Thule ProRide)nu e o varianta ieftina dar..sunt pe deplin multumit.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut...eu am pe CC sistem Thule cu bare transversale și suporți de bicicletă Thule 532...nu ai nici o problemă la geamuri pt ca se prinde în partea de sus a geamului...daca dai puțin chederul cu un card ceva o să vezi că sunt și niște bolțuri în locul unde vine prinderea. Am făcut vreo 400 km până acum cu bicicletele pe mașina și sunt ft ok. Preț total 1325 ron (cu 2 suporturi de bicicletă).

Link către comentariu

Salutare! Multumesc de info iany30 & robolizzard . Momentan sunt in delegatie iar masina e acasa la BV :( . Verific treaba cu boltii de sub cheder cand ajung. Din moment ce lui  robolizzard  i-a mers fara probleme, solutia e clara :)

Drumuri bune la toata lumea!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!