Jump to content

Sa imi prezint si eu masinuta, a3, 8p 2.0, 140CP

tykazs

Postare recomandată

Salutari. Dupa cateva "serii de plangeri" pe care le-am adus la adresa masinii, hai sa ii postez si 3 poze, poate se mai imbuneaza si ma mai slabeste cu "complicatiile".

In foto, masina noastra - audi a3, an 2004, motor 2.0 tdi, 140 CP, cod motor bkd.

post-150938-0-25356100-1433782551_thumb.

post-150938-0-93233400-1433782550_thumb.

post-150938-0-38758800-1433782550_thumb.

Modificat de tykazs
Link către comentariu

Frumoasa. Singura intrebare e legata de oglinzi: sunt cromate sau mi se pare mie?

Link către comentariu

Mulțumesc. Da, sunt cromate, asa am luat-o, nu am modificat nimic la ea. Este s-line din nastere.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Din poze masina ta nu pare s-line, nu ai interiorul negru si nici la exterior vreun element care sa ateste acest lucru.

P.S. : Vezi ca poti verifica dupa seria de sasiu ce echipare are a3-ul .

Link către comentariu

Pai, e pachet sport arcuri si amortizoate, jante originale sline de 17 dubluranforsate, in brieful nemtesc scria s-line. La interior are elemente cromate, volanu e in 3 spițe,praguri cromate...

Cum pot verifica concret dupa serie sasiu?

Nu am zis ca este s3 ci doar s-line. E diferenta mare intre cele 2

Modificat de tykazs
Link către comentariu

Arata bine masina, sa te poarte sanatos!

Ce probleme ai avut cu ea?

Link către comentariu

Multumesc. Am probleme ca a crescut consumul si nu reușesc sa aflu cauza. E ceva pe la turbina ca in anumite momente baga mai multa presiune si am refulari la schimbarea vitezelor dar sper sa rezolv ca luni am programare la Cipos

Link către comentariu

http://vwforum.ro/topic/69773-vin-decoder-pr-numbers-oem-parts/page-194?hl=vin%20decoder

In acel topic userul GABIVVX in baza seriei tale de sasiu iti atasa toate detaliile masinii . 

.Multumesc pt indrumare. Am reusti sa intru in posesia detaliilor masinii pe baza seriei si mi-a confirmat banuiala. Este echipare "ambition" deci una din echiparile s-line. Eu credeam ca totusi fostul proprietar i-a montat pachetul sport, insa asa e din fabricatie.

Multumesc tuturor pentru aprecieri si pe aceasta cale va intorc aceleasi urari - fiecare din cei de aici sa aiba parte de cele mai frumoase momente la volanul masinii.

Link către comentariu

Colegu' tzikas, colegul Radu_Alecs a incercat sa iti explice frumops ca te inseli, insa tu persisti in incapatanare. Treaba ta :)

Dupa cum singur spui, "Este echipare "ambition" ", deci nu-i nicio echipare S-Line. Ambition e nivelul de echipare intermediar la Audi, cam ceea ce e Comfortline la VW.

Attraction->Ambition->Ambiente ~ Trendline->Comfortline->Highline.

"S-Line" e un pachet de design optional, fie interior, fie exterior, marcat prin inscriptiile de rigoare (printre alte chestii). Nu e o linie de echipare.

Tu ii poti spune cum vrei, inclusiv S-Klasse, insa asta nu schimba ce e. Daca nu are inscriptii S-Line nicaieri pe caroserie, pe volan sau pe grila fata, e doar un A3 8PA simplu, cu oglinzi cromate. Bucura-te de ea si las-o asa cum e :)

Link către comentariu

B_o_g_d_a_n, de fapt Ambition si Ambiente nu sunt nici una peste cealalta, diferenta e ca una este o echipare sport, iar cealalta este orientata spre confort. Doar Attractionul este echiparea inferioara, daca e sa fim corecti pana la capat.

Iar A3 8PA inseamna A3 Sportback, adica modelul in 5 usi. Ce are el este 8P1. Generic se poate spune doar 8P pt ambele. :)

Link către comentariu

Ok,ok oameni buni. Nu m-am incapatanat sa spun ca e s3 ci doar ca eram convins ca este o echipare s-line... insa din ce spuneti voi aici se pare ca e doar o echipare sport (amortizoare si arcuri sport din fabrica, scaune sport, grila fata de s tot din fabrica, volan in 3 spite piele, jante pe 17 originale audi tot din fabrica...) si daca doar echiparea asta sport e altceva decat niste inscripționări s-line, prefer echiparea decat inscriptiile. Greseala mea ca am crezut ca e s-line insa ma bucur ca e cum e acum si va mulțumesc pentru observatii.

Link către comentariu

Nu ai nimic S sau S-line, deci nu e vorba de nici o grila de S din fabrica. Ce ai e o echipare Ambition doar.

S-line vine cu dotari suplimentare peste orice echipare existenta ( Attraction, Ambiente, Ambition), asa ca una nu o exclude pe cealalta.

Iar pachetul S-line nu se rezuma deloc la inscriptionari, e totusi vorba de un pachet care era 1500-2000 euro.

Una peste alta, eu zic ca ai cea mai ok echipare din fabrica, fata de Ambiente sau Attraction. 

Link către comentariu

Nu e nicio problema...S-line sau nu sa o stapanesti sanatos!Exista o chesti de cocalareala la audi si anume ca 80% din posesorii de audi spun ca masina lor sau care o vand ca este S-line...suna mai frumos doar!De aceea multa lume a inceput sa faca si confuzie intre echipari si S-line si S3.Daca va uitati la anunturi  la audi din anul 2000 pana in 2015 o sa vedeti ca 80% din ele sau mai mult scrie S-line,cand vedeam anunturile imi venea sa sun si sa-l trag de maneca pe vanzator,dar cand am vazut ca sunt asa majoritatea,am zis ca nu am destule minute pentru toti.

Link către comentariu

Multumesc pt reply. Cred ca de acolo a plecat si confuzia mea. Multumesc pentru urari.

Modificat de tykazs
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!