Jump to content

Schimbare calculator coloana Caddy 2006

crt24dj
 Share

Postare recomandată

Salut . Am si eu o problema . Am un caddy 2006 calculatoru coloana este cu terminatia AF nu suporta comenzi pe volan. Am luat calculator cu terminatia AQ lam montat am facut adaptari tot merge pilot merg comenzi airbag dar nu merge claxonu . Imi scoate peri albi nu stiu ce sa i mai fac . Ma puteti ajuta cu ceva? E compatibil cu masina mea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

par full compatibile.... si sw si hw.

Link către comentariu

Salut . Am si eu o problema . Am un caddy 2006 calculatoru coloana este cu terminatia AF nu suporta comenzi pe volan. Am luat calculator cu terminatia AQ lam montat am facut adaptari tot merge pilot merg comenzi airbag dar nu merge claxonu . Imi scoate peri albi nu stiu ce sa i mai fac . Ma puteti ajuta cu ceva? E compatibil cu masina mea?

CAblajul este facut corect ?

Link către comentariu

Poi chiar daca ating pini intre ei in banda tot nu claxoneaza

Eu am folosit cablaju de la masina mea . Celalalt erea ars de la mufa d la airbag . Am scos din mufa cea arsa pini de la comenzi si iam infit in mufa de la masiba mea

Link către comentariu

Zici de cablaju dintre banda si airbag? Sau trebuie modificat si alt cablaj?

Link către comentariu

Ai verificat claxonul? Inainte claxona?

@Da de acel cablaj zice Al.Bundy

Link către comentariu

Poi chiar daca ating pini intre ei in banda tot nu claxoneaza

Eu am folosit cablaju de la masina mea . Celalalt erea ars de la mufa d la airbag . Am scos din mufa cea arsa pini de la comenzi si iam infit in mufa de la masiba mea

nu merge cu cablajul de la masina ta... trebuie cablaj pentru volan cu comenzi.

pana la urma le-ai combinat intre ele, ca nu inteleg... ne dai informatia cu lingurita... posteaza cap coada ce ai montat/facut.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Zice ca l-a modificat pe cel original...merege pilot,merg comenzi mai putin tit tit. :D

Link către comentariu

Cu calculatorul meu claxoneaza. Cat ajunge un cablaj dinala si trebuie luat pe cod?

Link către comentariu

pai da.. acum depinde de ce volan ai montat - daca e model de Golf 5/Caddy - cablaj 1k0 971 584 c 

Link către comentariu

Da este volanu in 3 spite tot de caddy golf 5 sunt si pe passat

Link către comentariu

Cablaju meu este1ko 961 584 dar fara c :(( cand pun intre pini nu ar trebui sa claxoneze?

Link către comentariu

Am un caddy 2006 am cumparat calculator de coloana cu terminatia AQ al meu pe masina fiind cu terminatia AF. Am montat tot xalibrat senzor g85 . Merg comenzi pe volan merge pilot automat merge airbagu nu merge claxonu cu calculatoru vechi merge. Si daca fac contact intre pini de la banda la calculatoru vechi merge . La cel nou nu merge. Calculatoru e luat de pe un seat 2008 masina lovita. Poate sa fi patit calculatoru ceva?

Link către comentariu

acum, parte din raspunsuri le stii de pe celalalt topic - unde discutam de dimineata - in principal iti trebuie alt cablaj - cel pt volan cu comenzi.

Link către comentariu

O sa incerc si asta. Calculatoru nu poate avea nimic?. O sa caut cablaju ala cu C terminatie

Link către comentariu

Cumpara unul cu C in coada si va merge.

Link către comentariu

pai da.. acum depinde de ce volan ai montat - daca e model de Golf 5/Caddy - cablaj 1k0 971 584 c 

Cablaju meu este1ko 961 584 dar fara c :(( cand pun intre pini nu ar trebui sa claxoneze?

Cumpara unul cu C in coada si va merge.

cam asta trebuie sa fie solutia... asa cum i-am spus si mai sus. Dupa ce montezi cablajul corespunzator, asteptam feedback....

Link către comentariu

se mai intampla sa fie probleme la calculator - mai ales ca este SH... dar atata timp cat tu nu ai cablajul compatibil, e greu de vorbit despre calculatorul de coloana,......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!