Jump to content

Duza spalator luneta rupta

dj81plf
 Share

Postare recomandată

Salutare,

de ceva timp credeam ca cineva mi a furat duza spalatorului de la luneta si am cumparat una noua (20 ron - nu e mare paguba).

cand s-o infig in axul stergatorului spate - nu intra.

cine a vrut sa o fure nu a putut si a zis totusi sa imi lase o amintire si a rupt o ..

acu ma gandesc cum sa scot plasticul duzei vechi din axul stergatorului.

m-am gandit la un burghiu. am si gasit unul care se pare ca se potriveste ca diametru. as vrea sa scot plasticul dar sa nu afectez altceva.

vreun sfat ? a mai patit cineva asa ceva ?

mersi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

catalinmiti

Pune o poza.. duza se infige intr-o teava de cupru.

Link către comentariu

Cu un holzsurub infiletat in duza nu merge?

Link către comentariu

Si eu am avut o problema asemanatoare. Tot la un burghiu f subtire am apelat (! cu grija sa indepartezi numai plasticul din vechea duza si nici sa nu mergi foarte in adancime - compara cu lungimea duzei pe care ai procurat-o).

La mine s-a fixat extrem de bine noua duza si nu a fost nevoie de adeziv sau alte minuni.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am avut problema cu tija din ax..s-a forfecat...a curs lichid de parbriz in haion pe motorasul sergatorului(care s0a si ars ...l-am schimbat)....si pe incuietoare...care s-a defectat fireste...si trebuie sa o schimb.

Link către comentariu

Salut,

Si eu am avut stergatorul gripat ceea ce a dus la . DIn cate stiu, se poate desface stergatorul si poti impinge din celalalt capat bucata rupta. Daca ai nevoie de ajutor, ne putem uita la ce ai acolo.

Link către comentariu

• 6 months later...

salut! cumva poti sa-mi spui si mie unde ai gasit de cumparat o astfel de duza? (care si mie imi lipseste)

cat pentru inlocuire, cred ca schema asta poate fi folositoare:
http://workshop-manuals.com/volkswagen/golf-mk5/vehicle_electrics/electrical_system/windscreen_wipe/wash_system/rear_window_wiper_system/assembly_overview_rear_window_wiper_system/

Cu multumiri!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut! ma poate ajuta cineva in legatura cu schimbarea stergatoarelor pe fata? nu stiu cum sa aduc stergatoarele in pozitia verticala la masina din semnatura si sa ramana asa! multumesc!

Link către comentariu

Pui contactul, il iei si apoi apesi in jos pe maneta de stergatoare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!