Jump to content

Skoda Superb - From TDI to VR6 swap

EmilianPop

Postare recomandată

@EmilianPop"a mai cedat ceva, compresorul de la airride. Merge din 2018, deci nu am ce sa ma plang,"

Ce sa mai zic eu, amortizoarele, pernele, compresorul, toate originale din 2011, de cand e masina, e adevarat ca nu cred ca s-a jucat cineva cu inaltimea si duritatea suspensiei, insa inca functioneaza IMPECABIL. "ITP"-ul pe testerul de suspensie a redat valori optime. 

E frustrant cand apar bube, e adevarat ca orice se rezolva, contra cost bineinteles! Crezi ca a avut vreo legatura cu drumurile mai "nasoale"? Tin minte ca mi-a cedat si mie compresorul de aer de la suspensie la 530XD, care si el era original pe masina din 2010,  dupa 280 000 km.

Stiu ca tine masina la nivel, "vez Doamne" amortizoare cu perne rezistente la greutate pe portbagaj, dupa ce am trecut o data incarcat cu 4 pasageri si bagaje, mai alert ce-i drept peste o limitare de viteza d-aia, "ridicatura" in asfalt mi-a aparut eroare in bord de suspensie si "curu" s-a lasat pe jos...:grrrrrr:

Am luat un compresor original din dezmbembrari de la un X5 lovit cu 80 000 km, era identic (si ala are suspensie pe perne pe spate) cu 150 de euro, am mai tras de masina 2 ani,  nou era 900 eur. 

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!