Jump to content

Golf 5 - my dream :)

16MAW

Postare recomandată

• 2 weeks later...

frumoasa jucaria, is curios cat te-a costat kitul de senzori si daca tot vrei sa schimbi unitatea audio, recomand un rns 310 sau rcd 510, e un pic mai scump dar o sa arate mult mai bine. Drumuri bune iti doresc

Link către comentariu

Au ajuns si senzorii , ii montam la primavara cand punem si bara spate

SJTg0Uh.jpg

Din pacate mi-am luat teapa cu butoanele, am comandat tot pachetul si am primit doar un buton :)) care nu o sa se asorteze cu celelalte butoane pt ca e cromat.. Imi trebuia cel pentru oglinzi cu treapta de pliere pentru CA CEl actual imi face figuri :(

UbLVqrV.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Am facut si noi revizia de 10k : ulei ravenol , filtru de ulei mann, filtru de motorina mann, filtru de habitaclu mann :D

Momentan avem 171k km :)

De abia astept sa vina primavara sa pun noua bara si senzorii de parcare. Am mai descoperit o problema..senzorul de capota defect, il facem si pe acela.

O poza de la revizie :

N27txBi.jpg

Link către comentariu
  • 9 months later...

Iar s-a pus praful aici :)

Momentan masinuta are 183.000, am facut al 3 lea schimb cu ulei Ravenol. In tot acest timp am avut o singura problema, s-a blocat termostatul si a fost schimbat.

Urmeaza :

- schimb discuri + placute fata/spate

- schimb distributie

- in viitor volant pt ca a inceput usor sa bata

Legat de discuri si placute, ma puteti ajuta cu recomandari? cu linkuri pe privat daca aici nu este voie.

Multumesc ! :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

News update :

184.500

A venit Mosu' . Am reusit sa schimb urmatoarele la Alin (Dudu) :

- kit distributie (role INNA, pompa apa HEPU + fulie alternator, etc)

- discuri fata ATE ventilate

- discuri spate ATE pline

- placute de frana fata/spate ATE

Am ramas placut surprins de faptul ca vechiul kit de distributie era OEM, deci am confirmarea ca fostul proprietar a schimbat distributia in reprezentanta. Am pastrat vechea pompa de apa, eu zic ca arata destul de bine. Daca exista doritori o pot dona , doar in Bucuresti sau Slatina (predare personala).

Intre timp , datorita schimbului de domiciliu ( din C.I) a trebuit sa-mi schimb si nr de inmatriculare : OT-16-MAW a devenit acum B-111-MAW :)

Revin cu cateva poze din service

OXYQiRN.jpg

jPqmTQD.jpg

Wk9uS1U.jpg

ZmZVOaW.jpg

oC0P91W.jpg

L1RmQZa.jpg

Ii8cu15.jpg

Modificat de 16MAW
Link către comentariu

Pompa veche puteai sa o dai la schimb la reprezentanta si luai una noua OEM la pret de aftermarket.

Link către comentariu

Salve, cred ca veneai cand plecam eu (pe la 12)!

Frumoasa masinuta, cum a ramas cu bara si senzorii aia?

Link către comentariu

Salut! Cred ca eu eram.

Am luat o bara OEM din dezmembrari..o am si acum pe balcon, n am apucat sa o montez:(. Senzorii stau si ei si asteapta.

Link către comentariu
  • 2 years later...

Hello,

Din nou, s-a pus praful pe aici asa ca o sa detaliez ce s-a mai intamplat in ultimii ani :

- schimbat kit ambreiaj + volant la 210.000

- la 215.000 km (acum cateva saptamani) au fost schimbate ax came (kolbenschmidt sau cum se num) , tacheti ina black, cuzineti glyco, garnitura capac culbutori, supapa EGR, distributie - curea conti, role INA, kit reparatie injectoare - acum avem deviatii mici 0,1 - 0,2. Dupa aceste schimburi am pus un ulei ieftin pt a curata motorul , l-am scos dupa 1h si l am inlocuit cu Ravenol . Au fost schimbate de asemenea toate filtrele.

- curatare clapeta acceleratie

In momentul de fata motorul merge impecabil, nu mai scoate deloc fum, parca e o alta masina :)

- am cumparat niste jante de aliaj Atlanta R16

Cu mare parere de rau, masina a plecat catre noul proprietar, un prieten. A primit tot istoricul si toate detaliile necesare.

Rog, inchiderea topicului.

multumesc!

IMG-20190312-WA0005.jpg

IMG-20190227-WA0026.jpg

IMG-20190402-WA0001.jpg

IMG-20190402-WA0002.jpg

IMG-20190402-WA0003.jpg

Link către comentariu
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!