Jump to content

Englezoaica

unicalone

Postare recomandată

Salutare tuturor! De curand am achizitionat din anglia un passat b5.5 fabricatie 2003 ( Motor 2.0 benzina 20V 130 cai) .Am luato mai mult din cauza kilometrilor putini pe care ii are , 49000 mile , asta insemnand undeva pe la 79000 de km (sunt reali, nu am nici un dubiu). Masina are urmatoarele dotari: 

-scune tapitate velur , cu reglaj de inaltime si reglaj lombar
-geamuri electrice
-oglinzi electrice si incalzite
-climatronic
-6 airbag 
-2 cotiere 
-alarma de fabrica 
-inchidere centralizata 
-8 difuzoare
-cd playerul este cel original ( dar din pacate nu am magazie de cd-uri)
Cam atat stiu eu deocamdata , se poate sa mai existe cateva 

Pana acum nu am avut nici o problema cu ea , nu am facut nici o adaugare , dar doresc in viitorul apropiat sa pun folie pe geamuri , sa vopsesc bandourile , sa achizitionez o plafoniera de w8. 
Daca puteti sa ma ajutati cu cateva sfaturi despre ce as mai putea ''sa modific la ea'' v-as multumi 

post-145055-0-68767100-1431035505_thumb.post-145055-0-28125100-1431035506_thumb.post-145055-0-76714800-1431035506_thumb.post-145055-0-21978300-1431035507_thumb.
Link către comentariu

Sa-i muti volanul pe partea care trebuie? 

Glumesc. Arata foarte bine asa, originala. In cazul in care nu cumva vrei s-o tii pana o faci cotet de gaini, nu te-as sfatui sa te apuci de investitii. Fiind cu volan pe dreapta va avea si asa o valoare f mica de revanzare. 

Link către comentariu

Volan pe dreapta,2.0 benzina...presupun ca a fost foarte ieftina,daca nu am dreptate inseamna ca nu a fost o afacere prea buna...indiferent de km.Nu te apuca de nimic la ea..la noi in Romania o sa vinzi foarte greu o asa masina la un pret ok,deci tine-o cat rezista,daca nu ai alte ganduri.Un sigur lucru trebuie sa faci la ea:

-Dute si curata tapiteria aia profesional undeva,ca este chiar foarte jalnica,pe moment m-am gandit ca este piele alcantara,daca stiti cum se vede in poze de iti da iluzia ca este murdara,dar dupa mi-am dat seama la ce masina ma uit.

Deci fara suparare..trebuie sa speli interiorul respectiv,sigur se scot toate urmele la cineva care se ocupa cu asa ceva! In rest bafta cu masina si sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Eu chiar sunt de parere ca ar trebui sa muti volanul pe peartea stanga, in cazul in care nu locuiesti in Anglia.

Drumuri bune!

Link către comentariu

Arata super bine. Vezi ca ai doar 115 cp nu 130 si este fabricatie 10.01.2002.

In carte scrie 130 :-?  

Volan pe dreapta,2.0 benzina...presupun ca a fost foarte ieftina,daca nu am dreptate inseamna ca nu a fost o afacere prea buna...indiferent de km.Nu te apuca de nimic la ea..la noi in Romania o sa vinzi foarte greu o asa masina la un pret ok,deci tine-o cat rezista,daca nu ai alte ganduri.Un sigur lucru trebuie sa faci la ea:

-Dute si curata tapiteria aia profesional undeva,ca este chiar foarte jalnica,pe moment m-am gandit ca este piele alcantara,daca stiti cum se vede in poze de iti da iluzia ca este murdara,dar dupa mi-am dat seama la ce masina ma uit.

Deci fara suparare..trebuie sa speli interiorul respectiv,sigur se scot toate urmele la cineva care se ocupa cu asa ceva! In rest bafta cu masina si sa o stapanesti sanatos!

Nu este murdara tapiteria , dar asa se face , nu stiu cum sa explic, de exemplu cand treci cu mana peste ea se schimba putin culoarea , cred ca stiti la ce ma refer :d
Link către comentariu

arata binisor , pacat ca are volanul pe dreapta. cea mai mare investitie care poti sa o faci sa/i schimbi volanu PE STANGA :D

Link către comentariu

Sa o stapinesti sanatos si mare grija.

Link către comentariu

Sa o stapinesti sanatos si mare grija.

Multumesc ! :)

arata binisor , pacat ca are volanul pe dreapta. cea mai mare investitie care poti sa o faci sa/i schimbi volanu PE STANGA :D

Deocamdata circul cu ea prin UK , nu ma gandesc la o astfel de modificare...

Link către comentariu

Pai zi patroane asa! Ca stai in UK si ca acolo o conduci, sa nu mai spuna toata lumea sa muti covrigu'! :D 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!