Jump to content

Prezentare VW Golf 4 autoutilitara

Golfizz2

Postare recomandată

Buna si bine v-am gasit la toti colegii forumului si impatimitilor de VW.

In cele ce urmeaza doresc sa prezint "masina mea" VW Golf 4 (autoutilitara--in plin proces de transformare spre autoturism).

Am adus-o in 2013 din Olanda autoutilitara in acte pentru a plati stiti bine o taxa de inmatricularemai mica(pe atunci daca imi aduc aminte trebuia sa platesc degeaba statului roman suma de 3000 de lei parca,bani care nu i-am avut).

Motorul e 1.9 SDI,merge super,momentan are 2 locuri dar sper ca in viitorul apropiat sa o omologhez autoturism sa o fac cu 5 locuri.Acum sunt plecat un pic peste meleagurile tarii cu tot cu masina bineinteles si avand un pic de timp la dispozitie i-am montat la geamurile usilor din spate geamuri,inainte avand tabla.

Se poate vedea si in poze diferenta.

Urmeaza sa-i mai montez geamuri si pe ultimul rand de geamuri(cele de la portbagaj) dar cand ajung in tara.

Altceva ce sa va zic...imi place la nebunie motorul asta SDI,nu are puterea unui TDI(in trecut am avut si TDI) dar e rezistent(la TDI mereu era turbina "murdara" de ulei).

Geamurile sunt electrice fata/spate,carlig i-am pus in tara si l-am si folosit de vreo 2 ori.

Jantele sunt pe 17" acum de curand masina a primit si un set de anvelope de vara Bridgestone Potentza S001 de care sunt foarte multumit,iar pentru iarna avem jante pe 16".

Las pozele sa vorbeasca de la sine si va astept cu comentarii si sugestii va rog!

post-65166-0-59443700-1430680944_thumb.j

post-65166-0-85570800-1430680954_thumb.j

post-65166-0-06854700-1430680963_thumb.j

post-65166-0-15172800-1430680988_thumb.j

post-65166-0-12723200-1430681017_thumb.j

post-65166-0-44204400-1430681045_thumb.j

post-65166-0-66806200-1430681085_thumb.j

Link către comentariu

Sa il stapanesti sanatos!

Cred ca e primul Golf 4 pe care il vad in varianta asta.  :D

Imi plac jantele mult. Ar trebui sa le cumperi niste capace centrale si unele pentru prezoane.  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Asa ar trebui pentru jante,dar tre sa iau masura....sunt si astea pe masuri.Am vazut ca se gasesc pe net.Numai sa iau diametrul.Capace pentru prezoane?

Cum arata?Imi poti da o sugestie?

Link către comentariu

imi pare cunoascuta masina, am vazut-o dar nu mai stiu unde (vanzare, dezmembrari) ?

am remarcat jantele frumoase si transformarea in utilitara.

Link către comentariu

A fost o perioada la vanzare,dar s-a retras.Nu-i facusem prezentarea,scuze.

Link către comentariu

Promit ca ma conformez.Da prea bine pentru a nu le cumpara.

Deja am vazut pe net,capace originale ptr jante aliaj la 100 RON.

Merci de idee!

Link către comentariu

Detaliile conteaza!  :icon_thumleft:

Link către comentariu

:D   asa e.Pana acum am fost cam neglijent cu aceste detalii.M-a preocupat mai mult starea tehnica.

Link către comentariu

Cred ca nu are moarte motorul SDI.

Plafonul original e taiat si pus acel capac? Sau cum se procedeaza la autoturismele mici transformate in utilitare?

Link către comentariu

E taiat.Deasupra eu am mai mult spatiu fata de autoturism.

Da....motorul asta daca ii schimbi uleiul la timp...

Link către comentariu

Stie cineva(pun intrebarea aici si nu la tehnic) cat rezista lantul si intinzatorul de la pompa de ulei la motoarele astea? 1.9 SDI,TDI...

Link către comentariu

Pana acuma la TDI nu prea am auzit ca cineva sa schimbe intinzatorul.

In schimb stiu oameni cu SDI carora li s-au rupt niturile din cutia de viteze.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Mos Craciun a venit anul acesta cu o noua rubrica in cartea de identitate a Golfului meu,si anume incadrarea in AUTOTURISM din autoutilitara.

Asigurare deja pe un an am,rovigneta pe un an am,si ca sa fie treaba completa am schimbat si uleiul azi la 296.000 km.

Eu il schimb cam din 11.000 in 11.000 km.Si doar Castrol.

Peste o saptamana schimb si filtrele si o bieleta de directie.Sa treaca Craciunul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!