Jump to content

Anvelope All Season

buzud
 Share

Postare recomandată

Detin un set de anvelope Continental all season Contact 2 pe un Opel Corsa, cumparate de noi. Pentru a ma lamuri cat sunt de bune, le-am testat in conditii asemanatoare si am mers pe aceleasi drumuri si cu aceiasi viteza cu care mergeam cu anvelopele dedicate. Chiar din prima zi am derapat cu ele pe linia de tramvai, desi afara erau conditii de vara (lucru care cu anvelopele de vara nu mi s-a intamplat niciodata). Pentru testarea pe zapada am mers intai cu o alta masina, dar echipata cu anvelope Nokian de iarna, si imediat pe acelasi drum cu Opelul Corsa cu anevope Continental all season Contact 2. Pot sa spun ca pe zapada, inclusiv zapada uda, Continentalurile all season au fost cam 80% la aderenta fata de Nokianurile de iarna. Adica clar mi-am facut treaba cu ele, dar nu la fel de bine ca si cu unele de iarna. Parerea mea, din ce am condus, este ca anvelopele all season sunt acceptabile, clar iti faci treaba cu ele, dar nu la fel de bine ca si cu un set de anvelope dedicate vara/iarna. Oricum, cine isi ia anvelope all season sa isi ia un brand premium.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am eliminat ”intepaturile” si offtopicul total...acum va rog sa pastrati un ton civilizat si la subiect 🍻

Link către comentariu

Cred ca ideea era ca din diferenta aia de consum pe 50-60k km, diferenta de consum care e in avantajul unei anvelope premium si mai scumpa, dar si cu alte atuuri pe partea de franare/zgomot, merita sa o iei pe aia mai scumpa pentru ca din diferenta aia "infima" de consum se poate acoperi pretul achizitiei anvelopei mai bune.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!