Jump to content

Anvelope All Season

buzud
 Share

Postare recomandată

1 hour ago, tavitara said:

Si pentru ca toate acestea trebuiau să poarte un nume, un singur nume, li s-a spus AllSeason

Din multe puncte de vedere, da, este alegerea inteleapta. Am pus allseason la Logan :D

La Alltrack nu pun, ma rasfat :) si merg des si intr-o zona de munte, am si o mica portiune de rampa de 10% si cand ingheata, crede-ma ca nu e usor sa urci/cobori. Deci eu cel putin, am nevoie de anvelope de iarna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Off topic: cu orice all season premium urci. Trebuie doar esp off si talpa multa. Tu ai si esp.off si multe copite pt talpa deci nu vad o problema :))

Link către comentariu

1 hour ago, cristi511 said:

Off topic: cu orice all season premium urci. Trebuie doar esp off si talpa multa. Tu ai si esp.off si multe copite pt talpa deci nu vad o problema :))

Urci urci, dar mai trebuie sa si cobori cateodata. La baraj la Paltinu, acum vreo 2.5 luni, ninsese 2 cm si inghetase sub. Sa vezi ce frumos era pe coborare (ok, nu am activat hill descent-ul) si in fiecare ac de par.

O sa vad cand imi pun si eu jantele si gumele noi, le puneam maine daca nu mai asteptam ceva (si mai dureaza vreo 2 saptamani cica..).

Link către comentariu

• 3 weeks later...
CristiALF

Link către comentariu

Publicat (modificat)

Maxxis Premitra All Season AP3 SUV ce bine stau in test , mai putin iarna ( totusi 73dB e cam galagios ).

Modificat de Baxxon
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sunt curios ce zgomot au si ce pret

On 1/15/2025 at 6:04 PM, tavitara said:

Bun , cam asa arata dupa 30k

spate.jpg

fata.jpg

2.jpg

1.jpg

Asa arata dupa 40k Kumho

Azi am schimbat fata spate rotile si le-am echilibrat ca erau varza dupa 40k

k1.jpg

k2.jpg

Link către comentariu

Mă alătur și eu grupului de all season! Cu Kumho Solus 4S HA32, 255 40 R19, DOT 4724...

20250520_105037.jpg

Modificat de Silviu_WOB
Link către comentariu

Sa ne spui parerea despre zgomot ( autostrada , viteze mari , etc ) fata de ce ai avut

Link către comentariu

Au înlocuit un set de Petlas Velox Sport PT741 DOT 2021 care începuse să aibe microfisuri, cotate tot cu 72dB.

Mers 30km de autostrada și vreo 50 de DN și pot spune că sunt mai silențioase, dar și mai confortabile.... Revin cu mai multe impresii când adun mai mulți km/ situații!

P.S. au cerut foarte puțin la echilibrare!

Modificat de Silviu_WOB
Link către comentariu

Si la mine la fel cand au fost noi

Ieri la 40k ina au trebuit echilibrate serios

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!