Jump to content

Anvelope All Season

buzud
 Share

Postare recomandată

Masina are 1700 kg la gol , am rulat cu anvelopele astea xl si ma declar multumit :).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La greutatea aceasta ai facut chiar bine ca ai pus XL. Nu stiu din ce motiv, dar eu credeam ca ai cautat normale, nu ai gasit, asa ca ai luat XL (cum am facut eu).

Modificat de vizitator
Link către comentariu

• 3 weeks later...
On 7/15/2024 at 3:31 PM, cristi511 said:

Poate ajuta...am montat de cateva sute de km un set de Kumho Solus 4s 225/45/19 pe "masina de oras/fataiala" si pana acum nu am nimic de reprosat:

- silentioase

- confortabile (au si ceva carne pe ele)

- le-am testat chiar in dimineata asta, fara sa vreau, cand a trebuit sa franez si sa evit din scurt de pe la 60...nu am plangeri pana acum.

O sa fac un update peste ceva vreme.

IMG-20240710-WA0034_copy_1920x1080.jpg

Sa fac un update, tinand cont ca am tot rulat perioada asta si am prins conditii de iarna, in adevaratul sens al cuvantului.

Ca anvelope de iarna, au un comportament predictibil, sigur ar spune jurnalistii si expertii, pentru ca atunci cand pierd aderenta sunt liniare si masina subvireaza foarte predictibil.

Tinand cont ca sunt montate pe "bestia" de 110 cai fwd, rezum astfel experienta:

- rulaj in conditii de temperaturi mari -> 0 probleme

- rulaj in conditii de ploaie intensa si temperaturi +7 grade -> 0 probleme

- rulaj in conditii de asfalt uscat de temperaturi <7 grade -> 0 probleme

- rulaj in conditii de macadam cu mici balti pe ici pe colo -> 0 probleme

- rulaj in conditii de iarna, temp <0 grade si asfalt ud -> 0 probleme

- rulaj pe zapada -> necesita atentie medie din partea soferului. Nu m-as aventura pe drumuri prea inclinate sau cu zapada mare dar cu siguranta in combinatie cu 4x4 nu ar fi probleme

- rulaj pe mazga -> necesita atentie din partea soferului. TC lucreaza iar la curbe aluneca, deci trebuie o atentie medie din partea soferului.

Per total, pentru masini "normale", ca solutie unica, as recomanda, cu mentiunile de mai sus. Nu sunt anvelope super performante dar nici nu te pun in situatii "maro", daca ai bun simt. 

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Si ca zgomot cum le percepi ?

Link către comentariu

Tinand cont ca croisantul nu este cea mai insonorizata masina (un duster mai de doamne-ajuta), nu sunt deranjante anvelopele, Nu ma plang, iar eu sunt ciufut la capitolul asta. :) 

Link către comentariu

Bun , asa mi s-a parut si mie , am depasit cu ele 30k fara nicio problema in afara de o pana ( de la un surubel luat de pe drum )

Link către comentariu

Pana nu este din cauza anvelopelor, am avut pene si cu anvelope premium, paradoxal tot de la suruburi ajunse pe drum.

Link către comentariu

On 13.01.2025 at 10:55, tavitara a scris:

Bun , asa mi s-a parut si mie , am depasit cu ele 30k fara nicio problema in afara de o pana ( de la un surubel luat de pe drum )

Ai umblat ceva . Cum se prezinta " carnita " pe anvelope ?

Link către comentariu

Chiar o sa ma uit azi , am cam uitat de masina in ultimul timp , a fost doar obiect de utilizat , prea multe pe cap

Link către comentariu

Cat permit , ultimele Crossclimate au fost schimbate la 50k si inca se puteau utiliza ok

Asa au aratat noi

noi.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!