Jump to content

GOLF 4 1.6 SR

geani by vw

Postare recomandată

SALUT ,

Eu sant nou pe acest forum si o sa va prezint golfuletul meu care este adus din Olanda si il am se 2 ani este stock(adica chel)

MOTOR -1.6 SR,8V, 74 KW ,102 CP ,benzina si GPL care este de fabrica

CUTIA - 5+1 

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Eu nu vad pozele. Incearca sa le uploadezi din nou.

Sunt curios de un alt aspect. Ai mentionat de Gpl de fabrica. Detaliaza putin. Eu stiam de golf cu gpl din fabrica doar varianta 2.0 bifuel.

1.6 sr nu are 101 cai ?

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Da GPL este de fabrica dpdv mecanic si electric ma pricep si stiu ce vb am studiat-o destul asa ca stiu sa fac diferenta intre o instalatie pusa de o firma si fabrica iar 1.6 SR are 101 CP cel putin asa scrie in talon 74 kw.

bYxqzY.jpgTFYCg1.jpgrQLB3M.jpgt7fmd0.jpg2NjU3B.jpgaZlLTn.jpg
Modificat de geani by vw
Link către comentariu

Te intrebam pentru ca ai scris 102 CP :D mai sus.

Nu prea se vad pozele. Sunt foarte mici. Poti sa la re-uploadezi sa vedem si noi jucaria ? Sunt tare curios cum e gpl-ul de fabrica.

Modificat de Tracto
Link către comentariu
tocmai mi-am vopsit farurile ce ziceti e mai bine asa sau cu ele originale?

vYnusb.jpg

kcv1Xl.jpg

8y2in1.jpg

qLcRDg.jpg

eNAlhR.jpg

zXJcMw.jpg

s0oB3A.jpg

Modificat de geani by vw
Link către comentariu

Farurile arata bine. Cromul de pe usi, nu prea.

Cate rezervoare de GPL are masina? Dupa busonul de alimentare jos pe bara, nu prea pare OEM.

Link către comentariu

Masine este din 1999 iar din ce stiu,eu zic ca este pentru ca am vazut ca instalatia electrica a GPL-ului este infasurata cu cea a masini iar calculatorul este pus sub bord intr-un suport prins bine nu cum pun firmele x,y la motor ,releele cuplate in blocu de relee al masini ,instalatia este multipunc ,asta e parerea mea din cunostintele mele.

Rezervorul este toroidal .

Link către comentariu

Nu este instalatie originala. Ca e montata de profesionisti e alta treaba. Cea originala vine pe motorul de 2.0, are podeaua portbagajului modificata. Iar busonul de incarcare nicidecum nu e pe bara.

Instalatia este secventiala, adica cu injectoare pt fiecare cilindru, cum se monteaza pe toate mpi-urile. Monopunct exista doar pt masinile vechi sau pe cele cu carburator.

Farurile arata bine.

Pune si poze cu interiorul.

Drumuri bune fara incidente.

Modificat de Muraru Dan
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!