Jump to content

Închidere centralizata pe b3

dangbi25
 Share

Postare recomandată

Bună, am un passat b3 din 92, 1,8 benzina, si m-ar interesa sa montez inchidere centralizata pe el, credeti ca este posibil? sau trebuie sa imi achizitionez una din aceia pe vacum cum vine din fabtica? El find chel!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel mai simplu iti iei o inchidere aftermarket electrica. E mai simplu de montat si e nou nouta. Sigur va tine mai mult ca cea vacuumatica + ca iarna nu vei avea problem cu ea. In schimb cu cea vacuumatica pot aparea tot felul de probleme iarna sau in timp cu fisuri in furtunase , pompa vacuum arsa. Asa la cea electrica se gasesc actuatoare peste tot la preturi mici in caz ca se intampla ceva. Poti impusca doi iepuri daca gasesti o inchidere cu telecomanda .

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Am gasit ceva, destul de iefina, contine si actuatorii si are si telecomanda dar, nu stiam sigur daca are destul de multa putere sa deschidă usa, de aceia am pus intrebarea aici.

Link către comentariu

Eu zic ca are suficienta putere. Nu stiu cum e la B3 dar daca vrei sa incui usa din interior ai stick-ul Acela ce iese din usa si poti apasa pe el ? daca merge relativ usor nu cred ca sunt probleme  pentru actuatori + ca poti gresa instalatia are si ea o vechime. Am avut Golf mk3 fara inchidere din fabrica si am pus una noua aftermarket si a mers fara problem ani buni. Noul proprietar cred ca inca o foloseste.

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Da, am stick-ul de care spui, si merge relativ ușor. .. Mulțumesc pentru sugestie!

Link către comentariu

• 5 months later...

Am achizitionat o inchidere aftermarket, si as vrea sa o montez cat mai repede, Stie cineva  pe unde trag firele?  Cum se desfac plasticele interioare de la praguri,ca nu vreau sa rup ceva.  Multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!