Jump to content

E si asta e rechinasul meu

passat no1

Postare recomandată

VW: passat

cmc:1781

hp: 112

an fab:1990

optiuni: geamuri electrice ,inchidere centralizata ,alarma , scaun sofer reglabil pe inaltime , proiectoare , etc.

Pozele sunt facute de @dumiflorin , cand a puso la vanzare

cat de curand am sa pun niste poze mai recente , dar inaite de asta sa-mi vopseasca cei de la service capota

Salutare tuturor si va urez multi km inaite cu masinile voastre

si astea

Link către comentariu

Asta si AUdi80/90 au fost si sunt caroseriile de masina care mi-au placut foarte mult

Sa o stapanesti sanatos, sa ai parte de ea.

E frumoasa, chiar daca nu are nimic deosebit pe ea, sau are? :D

Link către comentariu

asta da masina indestructibila, ma uitam citi km are la bord !! probabil a fost cel mai fiabil passat !! la fel a fost si a 80 / 90 !!

Link către comentariu

@bbm credema sunt de la foarte multumit in sus de ea , nu ma lasat niciodata , la greu ,trage ca disperata de zici ca nu a mai vazut asfalt :)

are o stabilitate de invidiat , pt mine este o placere sa conduc masina asta (cu toate ca acum stau putin pe dreapta ca miau luat bajetii permisu)

tatal meu inaite sa iau febletea asta de masina isi dorea Logan , dar dupa ce a vazut ce poate masinuta asta , a zis " ionute asta e masina noastra !!!"

Link către comentariu
  • 5 months later...

Vad ca masinile mai vechi nu prea au succes pe aici, ca sa fiu mai exact familialele mai vechi...nu prea zice nimeni nimic innafara de cei pasionati... asta e.... respect! (asa ca n-avem de ales si ne laudam noi intre noi :) )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!