Jump to content

Golf 5 JR

alexukkk

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Salutare colegi, vreau sa mai șterg praful pe aici prin a vă cere un pont. Vreau sa trec la jante pe 18 si oscilez între Chicago si Charleston. Balanta se îndreaptă spre Charleston dar mă da în spate prețul cu aprox 200€ mai mare fata de Chicago, ambele în stare decenta, cu urme normale de utilizare. Dar tot căutând am găsit și variante mai ieftine, 1300 ron Chicago în stare jalnică(nu stiu daca sunt strâmbe sau sudate, nu am cerut informații)

Screenshot_2016-04-09-00-43-49.png, Charleston 2200 ron în stare acceptabilă(mult mai bune ca Chicago de mai sus, dar cu ceva urme), vânzătorul susține că nu sunt strâmbe sau sudate.

IMG_20160403_144921.jpg. La Chicago acea poza este singura din anunț, iar Charleston asta e cea mai afectată, cel puțin așa pare din poze. Ideea este că dacă optez pt Chicago le voi recondiționa si le voi face bronze sau gun metal, dacă aleg Charleston si arata decent le las asa fiindcă nu stiu cum s-ar vedea în altă culoare decât cea oem.

Chicago gun metal http://www.vwgolf.net.au/showthread.php?23993-VW-chicago-wheels-18-quot.

Charleston black&gun metal attachment.php?attachmentid=72073&stc=1&

images.jpg

163914662_original-vw-75x18-et51-golf-5-

Si bronze de care ziceam(făcute la srz).
I14278216891957441_1.jpg

Aștept cu interes sfaturile/părerile voastre. Mulțumesc.

PS: Cum se numesc jantele de mai jos?

Screenshot_2016-04-09-01-05-09.png

Modificat de alexukkk
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din pacate e greu sa gasesti jante impecabile insa important e sa nu te grabesti!

Link către comentariu

Mulțumesc, acum următoarea schimbare este să fac stopurile fumurii gen r32, sper sa găsesc spray pt stopuri ca am mai cautat si anul trecut, dar fără succes.

Link către comentariu

Gata, weekendul viitor o facem si pe asta :)

Screenshot_2016-04-24-13-31-15.png

Modificat de alexukkk
Link către comentariu

Buna treaba cu Charleston! Oricum mare grija cu ele pt ca suprafata diamond cut nu poate fi refacuta la noi, iar revopsite isi pierd 50% din frumusete.

Link către comentariu

Frumoasa jucaria , cred ca ne-am intersectat pe la obor zilele trecute ( eram cu un GTI rosu ) :)

Link către comentariu

Gti 6 b 1x5 gti? Dacă da, eu eram, ți-am admirat si eu masina.

Modificat de alexukkk
Link către comentariu

Merci , o sa-i fac un topic cat de curand . Tocmai ce o  scosesem de sub prelata pentru plimbarea de sfarsit de saptamana :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Era mai simplu daca le dadeai jos.  Rezultatul final?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mersi, de câteva luni ma tot gândesc dacă sa o vopsesc sau să îi pun folie, coluarea nardo gray. Ceva păreri?

Link către comentariu

Cum au iesit stopurile? Sa stii ca le puteai declipsa partile transparente si vopseai fundalul care acum este oglinda in negru mat, si ieseau exact precum cele de R32 sau Edition30. Asta este diferenta intre ele. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!