Jump to content

Golf 5 JR

alexukkk

Postare recomandată

Salut, m-am decis sa va prezint astăzi a doua masina și anume un Golf 5 1.4 TSI 140 CP din 2007(fratele mai tânăr ar fostului G4 pe care l-am avut, de aici si numele topicului). Când am luat masina avea 161k, acum are aprox 163k, pana acum a primit o revizie(ulei, filtre, plăcute spate) si distributie(lanț, patine, întinzător).

Dotari:

Geamuri fumurii din fabrica

Maxidot

Senzori lumini, ploaie

Pachet crom(vreau sa scap de el)

Torpedou refrigerat

Clima

ABS, ESP

Pachet sport(scaune, suspensii)

Planuri de viitor sunt multe, bani sa fie...

Exterior:

-bara fata GT

-xenon(aștept recomandări,OEM sunt cam piperate...)

-stopuri led/R32

-senzori parcare

-antena shark oem

-arcuri prokit/fk reglabila

-camera marsarier

-colantare sau schimbare bandouri

Interior:

-schimbare lumini bord si consola

-pedale gti

-butoane crom

-cotiera

-volan gti cu comenzi

-rns 315/rcd 510(rămâne de văzut daca am sau nu nevoie de navi...aștept si părerile voastre)

-roata rezerva

Confort:

-încălzire scaune

-tempomat

post-138059-0-14002000-1429259475_thumb.post-138059-0-96587000-1429259541_thumb.post-138059-0-06660000-1429259564_thumb.post-138059-0-80074500-1429259587_thumb.post-138059-0-12382500-1429259607_thumb.post-138059-0-79669900-1429259628_thumb.post-138059-0-12466900-1429259657_thumb.

post-138059-0-37034400-1429260331_thumb.post-138059-0-13026700-1429259675_thumb.

Modificat de alexukkk
Link către comentariu

tu vrei sa dai cromul jos de pe masina si eu vreau sa il pun. am o intrebare cromul de pe haion este din metal sau este banda de plastic cu aspect de crom?ms

Link către comentariu

O sa ma uit când ajung la masina si-ti spun, poate facem un schimb :d.

Modificat de alexukkk
Link către comentariu

Foarte tare masina, in special motorizarea. Acum numai tu ne poti spune daca ai nevoie sau nu de navigatie. Eu as alege RCD-ul.

Link către comentariu

RNS 315 are instalată doar Europa de Vest, si nu afiseaza decat strazile principale, este mult mai slaba fata de RNS 510, singurul avantaj al ei fiind modulul BT integrat.

Link către comentariu

Foarte frumoasa. Mie imi place pachetul crom mai ales ca este o optiune rar vazuta pe Golfuri. Poti sa il colantezi negru lucios si scapi de demontat :-)

Link către comentariu

Pai cum am spus si-n primul post, bandourile ori le schimb ori le colantez...sunt un pic reticent când vine vorba de colantarea lor pt ca sunt din doua piese si mi-e teama ca nu se va întinde bine colantul si se va vedea un luft. Revin cu o poza pt a înțelege ce vreau sa spun.

PS Cromul de pe hayon si cel de pe bara fata este prins si-n cleme ca bandourile sau e doar lipit?

Modificat de alexukkk
Link către comentariu

bandourile sunt prinse cu banda dubla adeziva si au cate 2 dopuri care intra in fata portiera pentru ghidaj ( atunci cand sunt lipite pe portiera sa fie lipite liniar ), cromul de pe haion este lipit tot cu banda dubla adeziva, iar grila din fata trebuie schimbata cu totul ca sa scapi de crom deoarece este incastrat in grila.

post-63910-0-68468700-1429365436_thumb.j

post-63910-0-95825200-1429365443_thumb.j

post-63910-0-50542600-1429365672_thumb.j

Modificat de andvav86
Link către comentariu

Salut, am avut un mic accident si daca tot s-a întâmplat vreau să-mi pun bara de GT, va rog spuneti-mi ce trebuie sa cumpăr pt aceasta modificare? Am citit pe net si am găsit următoarele:

1. trager (suportul radiatoarelor)

suportii port far

armatura barii

absorbantul ala de spuma

apoi

grile proiectoare

masaca VW, semna V

grila radiator 

ornament grila radioator

si proiectoare ca nu mai merg nici alea standard

2. trager

armatura

deflectoare aer

suporti sub far ko

3. decupare bara

wvqpdx.jpg

2ztlo9w.jpg

Link către comentariu

Am vazut si eu azi masina pe la Tei, arata nasol lovitura, dar totusi o sa o repari destul de ieftin daca iei dezmembrarile cu calm. Cauta pentru jetta bara ca se potrivesc, poate gasesti direct neagra. Apropo, cum s-a intamplat?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

SH oem zic eu.. am avut un accident cu un Opel Astra H si am pus doar piese SH oem,i-am facut un facelift si eu cu ocazia aceea. M-am bucurat dupa aceea.

Link către comentariu

Sunt conștient că-mi va plăcea mai mult după, oricum vroiam sa schimb bara, dar nu acum...iar legat de trager si armatura, am întrebat pt ca le-am găsit la preturi bune noi, dar pe producător...mai aștept câteva păreri.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Is sanse sa le cumperi second si sa nu fie OEM. Poti sti ca nu a avut accident inainte si a pus piese non OEM?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

frumos!

o vad mereu parcata acolo.

ce e "semnatura" aia cromata de pe hayon?

Link către comentariu
  • 4 months later...
  • 1 month later...

După cum am postat în aria dedicată, am avut un zgomot, cauza fiind întinzătorul și cureaua de la accesorii. Le-am schimbat și totul este ok acum. Săptămână viitoare urmează să achiziționez un set nou de anvelope de iarna, cele vechi fiind cam uzate, am recondiționat tablele. Voi cumpăra ceva low cost pentru ca finanțe...m-am decis pentru Debica Frigo 2.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cand ma gandesc , ca trebuie sa ii pun si eu jantele din tabla .... capace nu mai pun ( am ramas fara ele in prima seara cand le am pus :D )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!