Jump to content

Polo 9N

mao.andrei

Postare recomandată

Buna tuturor , sunt din oradea , am si eu un polo din 2002 motor de 1.2 , 12 valve 64 caluti putere . Este o masina buna , sunt multumit de ea dar as vrea sa ii aduc unele modificari pe parcurs. O conduc din octombrie 2014 pe strazile din oradea. Am cumparat-o de la un tip care a tinut-o in curte unde erau animale si din pacate are cateva zgarieturi pe caroserile nu foarte adanci , cred ca un polis ar fi indeajuns ca sa dispara

Am facut schimbul de ulei , filtrele si avea ceva probleme la frana de mana dar leam rezolvat.

Am schimbat becul din interior cu unul cu leduri pentru o lumina ma placuta (era un galben urata)

Am schimbat becurile pe faza scurta cu altele mai albe de la osram , si am pus leduri pe pozitii

Aveam o crapatura pe carcasa de la oglinda asa ca momentan m-am decis sa le infoliez in folie imitatie de carbon , la fel am facut si cu consola centrala si gurile de ventilatie.

Am schimbat jantele de tabla ce erau pe masina de 14' cu altele de 15' + caucicuri de 195 15 50

Urmeaza sa o las mai jos putin cu niste suspensii sport , vreau sa pun o prelungire capota si sa scot semnul wv si la final as vrea pe langa niste folii sa o vopsesc cu plasti dipping . Revin cu amanunte

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salutare  tuturor. Ca si noutati pe masina mea : am cumparat arcuri sport eibach , din pacate garda masinii nu a coborat cum doream eu .

Toba sport 

Infoliere grila fata 

astept pareri, sugestii din partea tuturor . 

post-144490-0-52526600-1435327207_thumb.

post-144490-0-89527300-1435327207_thumb.

post-144490-0-55734400-1435327325_thumb.

Modificat de mao.andrei
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Buna tuturor , revin cu un update  . Am reusit sa imi pun  folie neagra pe geamurile din spate , pe luneta si pe parbriz partea de sus (protectie soare).post-144490-0-76910300-1436436529_thumb.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare tuturor , revin cu un update. Tocmai ce mi-am lasat masina la un tip ce lucreaza cu fibra de sticla. Imi face bad boy look , urmand sa cumpar grila sport fara semn , dupa care am sa vospesc capota impreuna cu oglinzile si cu bandorile.

Link către comentariu

Tu nu prea ai pus poze concludente cu masina. De fapt nu ai pus nici cand ai deschis topicul, nici acum...

Trebuia sa bagi si tu ceva poze, inainte, dupa...

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Atasez o poza cu capota bad boy , am comandat azi o grila fara semn si maine o duc la vopsit , deabia astept sa vad rezultatul final .post-144490-0-55769300-1441051682_thumb.

Tu nu prea ai pus poze concludente cu masina. De fapt nu ai pus nici cand ai deschis topicul, nici acum...

Trebuia sa bagi si tu ceva poze, inainte, dupa.

Am sa pun  . Mersi de sfat 

Link către comentariu

Buna tuturor, revin din nou cu un update . Am terminat cu prelungirea de capota , eu spun ca a iesit demential , astept ceva pareri si de la voi. Urmeaza sa imi fac interiorul la masina .

Link către comentariu
  • 3 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!