Jump to content

Tremurat la Diesel

miltisus
 Share

Postare recomandată

De vreo cateva zile(mai exact de cand am schimbat kitul de ambreiaj) masina mea tremura de-i sar tablele de pe ea. :)

Ciudat este ca tremura destul de tare pana la vreo 2500 rpm(nu doar la relantiu)

Dupa vreo 2500-3000 rpm tremuratul dispare( sau cel putin asa mi se pare mie)

A mai intalnit careva problema asta?

Care ar putea fi defectul??

Mersi,

Cristi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aah.. eu.. am schimbat si eu ambreiajul cu unul sachs, si imi tremura urat cand apas ambreiajul (schimbat viteze). atat de urat incat uneori mi se aprinde becul de la baterie, ca si cum ar muri masina... face urat. cu discul anterior, care era mancat pana la nituri, nu aveam problema aceasta. relantiul este bun, nu mai am ce sa reglez la el.

so... help me also

Link către comentariu

aah.. eu.. am schimbat si eu ambreiajul cu unul sachs, si imi tremura urat cand apas ambreiajul (schimbat viteze). atat de urat incat uneori mi se aprinde becul de la baterie, ca si cum ar muri masina... face urat. cu discul anterior, care era mancat pana la nituri, nu aveam problema aceasta. relantiul este bun, nu mai am ce sa reglez la el.

so... help me also

Si eu tot sachs am

Link către comentariu

up

:) Care-i treaba cu up?

Miltisus, ai schimbat si placa de presiune si rulmentul, ca nu inteleg exact ce inseamna kit ambreiaj?

Mai incearca sa-l reglezi din cablu, adica mai da-i drumul sau mai strange-l si vezi cum se comporta.

Bafta

Link către comentariu

:) Care-i treaba cu up?

Treaba cu Up este ca am si eu aceeasi problema si in loc sa zic ca vreau si eu sa stiu mai multe am scris up...(sa reinoiesc topicul ).........deci care-ti mai dai cu parerea ca am si eu acceasi problema si deja m-a pregatesc sa-mi cumpar kit ambreiaj.

Treaba cu limp mode nu cred ca este pentru ca am pus 3 softuri diferite..curatat turbina verificat..

10x

Modificat de PwR
Link către comentariu

Kit ambreiaj adica placa presiune+disc ambreiaj+rulment presiune+un disc metalic care se prinde pe "soarele"de la placa+o siguranta

Link către comentariu

Depinde daca 1 Kitul este nou si 2 daca nu este nou de pe ce masina l-ai luat!In functie de asta depinde si natura problemei!

Link către comentariu

Kitul e un SACHS nou-nout (made in De)

La fel de nou e si rulmentul de presiune.

Modificat de miltisus
Link către comentariu

Daca e nou incearca sa il mai reglezi . Presupun ca este bine montat ?

Link către comentariu

Dar mecanicii care ti-au montat kitul ce zic?

Ei nu au o parere a lor ?

Link către comentariu

Mecanicii au zis ca tremuratul nu e de la ambreiaj. Dar nici nu stiu de unde ar putea fi.

Ideea e ca inainte sa-l schimb nu aveam problema asta.... :D

@xanu Ce as putea sa mai reglez?

Link către comentariu

Ti-am zis si eu: cablul de ambreiaj

Link către comentariu

Cablul l-am reglat ca la carte. 15mm cursa libera la pedala.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!