Jump to content

Problema instalatie Xenon (OEM)

alex_csa
 Share

Postare recomandată

se potrivesc cele de pe Golf /Bora ?  ca la Tour stiu ca nu sunt...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

30

• bn64and

28

• Al Bundy

27

• andrei_221

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

NU se potrivesc. Vazusem eu altceva in ETKA.

Link către comentariu

• 1 month later...

pe dreapta - am un igniter care isi face de cap in sensul ca nu aprinde becul cand este rece afara decat cand are el chef . se poate umbla in el pentru a se repara sau se rezolva prin inlocuire?

pe stanga - stan in coloana in spatele unor masini am observat ca lumina are o fluctuatie (palpaire). initial am crezut ca este de la trepidatiile caroseriei mainii din fata dar ulterior s-a dovedit ca nu e asa. Asezandu-ma in fata masinii si privind la bec nu se observa nimic... o fi de la bec sau de la alte cele?

ps: eu nu sunt asa incantat de marete xenoane de pe octavia 1/tour

Link către comentariu

cel de pe dreapta nu ma pot pronunta, dar cel de pe stanga este lampa pe final de viata. Ca presupun ca nu mai sunt demult alb-albastre... ci spre galben- roz

Inlocuieste ambele lampi si vezi daca rezolvi ambele probleme. 

gasesti General Electric GE la 135 lei sau Osram la 235 lei

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

nup, nu e pe duca, este philips parca schimbat acum vreo 2 ani, cred iar culoarea e ok. ce ma intereseaza mai mult este daca in cazul in care e de la bec afecteaza igniterul sau invers

multumesc pentru lista de preturi.

ps: gasesti philils D2S si la 60 lei pe okazi .... :))

Link către comentariu

daca tu crezi ca ala e Philips... numai bine  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Un bec xenon Osram sau Philips sare de cateva milioane. Nu mai dati banii pe prostii dupa okazii cand e vorba de instalatie xenon OEM. Riscati sa prajiti instalatia si e pacat. Ca idee, am montat chinezarii d2s(philips de 50 ron bucata) pe un passat b5.5 si ajunsese omul in oragul disperarii si eu pe langa el. De trei ori am dat bara si faruri jos si am schimbat chinezarii cu alte chinezarii pana s-a dus glontz la Po Ro si a luat becuri OEM. La 3-4 zile dupa ce montam china imcepeau blitzuri si apoi mureau. Nu degeaba cei care comercializeaza xenoane chinezesti refuza sa vanda D2S.Bine... anumiti retaileri ca majoritatea iti vand si apoi cand te duci cu ele o dau in diverse

Link către comentariu

sunt constient de asta. de aceea si lol-ul de la final. 

asadar in discutie: se poate face ceva la igniterul care de cele mai multe ori nu aprinde becul cand e frig afara?

fluctuatia de la becul celalalt este poate sa fie de la instalatie sau e de la bec (stiu ca as putea sa schimb becurile intre ele dar e greu tare cu farul ala de scos afara si cum ulciorul nu merge de multe ori la apa parca mi-e frica sa nu il sparg)

Link către comentariu

Igniterul ala mai mult ca sigur ca e dus de asta iti face probleme.Va trebui sa il schimbi. Asa am patit si eu si pina la urma sa dus si celalalt de pe stanga.

Modificat de flotouran95
Link către comentariu

eu am de 2 ani D2S chinezesti, no name, si functioneaza foarte bine, lumina uniforma, culori identice. Ce-i drept au fost cam 80 lei bucata atunci.

Insa am achizitionat 2 Osram Xenarc de rezerva, la cel mai mic semn de problema le pun pe astea.

Link către comentariu

Salut Andrei_221, eu zic ca ar fi bine sa pui Osramul cat mai repede pentru ca aceste becuri chinezesti iti ard oglinda foarte urat !eu am desfacut lupa, de la farul meu cu xenon sa vad in ce conditii se prezinta oglinda din spatele lupei si vreau sa zic ca praf, dupa ce am schimbat becurile originale cu unele after market .

Link către comentariu

Eu am folosit numai becuri bune si tot s-au ars lupele,lumina de pozitie era mai puternica decat xenonul.Am argintat din nou lupele si rezultatul este uimitor.

Link către comentariu

sall ,si pe mine ma intereseaza argintarea...unde cum si cat costa.

despre igniter,pot spune ca am avut aceiasi problema doar ca se aprindea farul si se stingea in mers.cumpara igniter,schimbal si va fi ok.

Link către comentariu

Scuze dar daca argintezi LUPA nu mai vezi nimic.

Te referi cu siguranta la oglinda.

Link către comentariu

• 2 months later...

putin ajutor cu igniterul ? Nu gasesc pe nicaieri. Daca va pica ochii pe vreun anunt cu asa ceva va rog sa imi dati si mie de veste 

Link către comentariu

• 1 month later...

e complicat tare cu xenonu asta

Link către comentariu

• 1 month later...

putin ajutor cu igniterul ? Nu gasesc pe nicaieri. Daca va pica ochii pe vreun anunt cu asa ceva va rog sa imi dati si mie de veste 

Salut!mai esti interesat de igniter?

Link către comentariu

• 5 weeks later...

daaa, vreau ! scuze ca am raspuns asa tarziu

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am si eu ceva probleme cu xenoane oem, acum 2 ani mi s-a ars un  bec, eram in criza de bani si am luat 2 chinezari de 2 lei, dupa vreo 8 luni erau chioare chioare.

Am luat philips originale, vreo 8 mil setul, l-am pus, dar tot chioare sunt, an schimbat un philips cu becul original care mai mergea si tot chior este.

Ce naiba o fi  de nu mai lumineaza????

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

pai e chior becul sau farul? poate s.a distrus oglinda farului.

Link către comentariu

farul nu mai da lumina cum dadea...

maine o sa dau jos farul sa vad oglinda

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

din ce se spune, becurile D2S chinzesti nu filtreaza prea bine UV si din cauza asta se "arde" oglinda. Nu stiu daca e adevarat sau nu.

Link către comentariu

oglinda topitam deformata... :(

panarame de becuri chinezesti...

stie cineva pe unde pot gasi doar oginda?

Link către comentariu

din pacate doar sa gasesti un far cu alte probleme, dupa care sa iei oglinda..... altfel, nu se gaseste separat.

sau sunt firme care te pot ajuta cu recromarea ei - cat de bine o sa iasa, cat o sa reziste.... asta vezi in timp.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!