Jump to content

Maşina mea: Passat cc highline 2010

cosmintuf49

Postare recomandată

Salut colegi, dețin de abroximativ un an un passat cc highline şi astăzi mi-am făcut timp să îl prezint.

Motorul este un 2.0 TDI CR 170 cp cod CBBB şi transmite cuplu către cunoscuta cutie manuala cu 6 trepte.

Ca dotări încep cu ESP-ul care mi se pare cel mai important element de siguranță, 8 airbag-uri (dacă nu mă greşesc) senzori presiune roți, şi foarte important şi comod suspensie adaptiva DCC.

Pentru condusul pe timp de noapte maşina este echipata cu faruri cu bixenon, autoleveling, cornering light, senzori de lumina şi funcția auto.

Dintre dotările de comfort cele vă prezint scaune încălzite; dublu climatronic cu afişaj pe navigație, cruise control original montat ulterior; navigație RNS510 cu HDD, card, aux şi bluetooth.

Mai jos încarc şi câteva imagini:

post-140972-14276118921053_thumb.jpgpost-140972-14276118965329_thumb.jpgpost-140972-14276119001174_thumb.jpgpost-140972-14276120153485_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa ! sa te bucuri de ea!

un singur lucru nu-mi place.... suportul de telefon de pe bord... dar asta este

Link către comentariu
lambda_dryver

Sa o stapanesti sanatos!

Ca un "must", parerea mea, trebuie pus un volan cu comenzi pe el si, eventual, retrofit funcției de Autohold. In rest, sa te poarte sanatos si multi kilometri fara probleme!

Link către comentariu

Mulțumesc, l-am dat jos şi am constatat că fară el funcția bluetooth nu mai funcționează, aşa că decât să stau cu telefonul în mână sau pe difuzor, mai sigur aşa.

Cât ar costa un kit retrofit cu comenzile pe volan şi cablul? Şi o cameră de maşalier cu toate aferente montajului?

Link către comentariu

kit bt - trebuie intai vazut ce ai tu pe masina.... cel mai bun modul de BT este in jurul la 200 euro...kitul complet, pana in 300

volanul - cercul cu comenzi - cam 100 euro cu tot cu cablaj. Mai trebuie schimbat si calculatorul de coloana - undeva tot in jurul la 100 euro SH sau 200 euro nou

camera - depinde de care vrei... low line, parca este in jurul la 600 lei kitul

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Cel mai mult mă interesează camera, se poate activa dacă nu am pe maşină senzori de parcare? Şi cât de utilă este? În afară de liniile de ghidare mai există diferențe între low line şi high line? (mă refer la calitatea imaginii, unghiul de vizualizare, ...) Cea low line se montează tot în emblemă? Şi încă o întrebare: pot să setez cu vag-com-ul să se cupleze frâna de mână când scot cheia din contact sau deschid uşa?

Link către comentariu

Frumos fieru'! Sa o stapanesti sanatos!

Ce dimenisuni au jantele si ce model sunt?

Link către comentariu

Mulțumesc! Jantele sunt pe 17 dar nu ştiu ce model sunt, am căutat şi în lista cu opțiunile maşinii dar nu am găsit.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Phoenix se numesc jantele (8Jx17)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!